UUTTA: Parhaat palat kahdesta maailmasta

Nyt Tieteen Kuvalehti avaa palvelun kaikille, jotka ovat syntyneet uteliaiksi ja tiedonhaluisiksi. Tilaajana saat lehden lisäksi täyden käyttöoikeuden tieku.fi-palveluun, jonka sisältöä päivitetään jatkuvasti tiedemaailman uutisilla, taustajutuilla ja viihdyttävillä yleistietovisoilla.

Luet tätä, koska sinua ajaa vietti, joka on yhtä vanha kuin ihmiskunta itse: uteliaisuus.

Ja tämä on juuri oikea paikka kaikille uteliaille.

Kun ensimmäinen Tieteen Kuvalehti ilmestyi vuonna 1984 (Suomessa 1986), perusajatuksena oli se, että vaikeatkin asiat voidaan esittää mielenkiintoisesti ja ymmärrettävästi kaikille tieteestä kiinnostuneille lukijoille.

Samaa ideaa noudatamme lehdessä edelleenkin, kun pyrimme selvittämään vaikeat kohdat tekstein ja kuvin.

Sama tiedon välittämisen ilo ja halu näkyy myös tieku.fi-sivustossa, joka on kokenut kaivatun ja perusteellisen uudistuksen.

Tavoitteenamme on ollut luoda uudenlainen palvelu uteliaille ja tiedonhaluisille käyttäjille – palvelu, joka tarjoaa uutisia, viihdettä, taustoja ja yleistietoa.

Mielestämme olemme saavuttaneet tavoitteen. Palvelussa julkaistaan joka päivä uutisia, taustajuttuja ja niihin liittyvää mielenkiintoista lisäsisältöä. Pääset luonnollisesti lukemaan kaikki Tieteen Kuvalehden artikkelit, sillä ne ja niitä täydentävät videot, animaatiot ja interaktiiviset grafiikat löytyvät tieku.fi-palvelusta.

Tilaajat voivat myös sukeltaa Nörttialueen syövereihin, testata yleistietoaan visoilla tai harjoittaa pieniä harmaita solujaan Aivotreeni-tehtävien avulla. Ja muista: aivot tarvitsevat lihasten tavoin säännöllistä harjoittelua!

Uutta on myös Tieteen Kuvalehden sovellus, joka on tilaajille ilmainen. Sovelluksessa sisältö on jäsennelty niin, että se sopii kiireiseen elämään. Sovelluksella voit myös kuunnella Tieteen Kuvalehden artikkeleja luettuina!

Jos et vielä ole tilaaja, olet tervetullut tilaajaksi. Takaamme, että viihdyt Tieteen Kuvalehden ja uuden palvelun parissa ja että olet joka kerran jälkeen hitusen viisaampi.