Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tutustu ihmiskunnan etuvartioon avaruudessa ūüéß

Yli 20 vuoden ajan Kansainvälinen avaruusasema on ollut ihmiskunnan linnake avaruudessa. Kuuntele, miten astronautit valmistautuvat seuraaviin voimainponnistuksiin: marsmatkoihin ja uuteen tukikohtaan Kuussa.

Nasa

Lokakuun 31. päivänä vuonna 2000 yhdysvaltalainen astronautti ja kaksi venäläiskosmonauttia aloittivat ihmiskunnan historian vaativimman rakennushankkeen: ISS:n.

Kansainvälinen avaruusasema ISS on painoton, noin jalkapallokentän kokoinen laboratorio, joka kiitää 400 kilometrin korkeudessa Maan pinnalta.

Aina siitä asti ISS on tarjonnut ainutlaatuisen mahdollisuuden tutkia ilmiöitä painottomuudessa, perehtyä avaruuden vaikutukseen kehoon ja valmistautua seuraaviin, vielä pidemmälle avaruuteen vieviin askeliin.

Kuuntele, miten astronautit valmistautuvat rakentamaan ensimmäisen avaruusaseman Kuuhun ja suunnittelevat tämän vuosisadan tärkeintä avaruushanketta.

P.S. Oletko jo tilaaja? Silloin voit lukea koko tarinan täältä tai kuunnella sen etsimällä sen Tieteen Kuvalehden sovelluksesta.

Lue myös:

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota