Fiberjakke FI

Ihanteellinen varustus pohjoismaiseen säähän

Pohjolan ilmasto voi tarjoilla suuriakin yllätyksiä. Tieteen Kuvalehti pukee sinut jokaista keliä varten.

torstai 16. helmikuuta 2017

Tyylikäs kuitutakki on täydellinen välikausivaate.

On ihana tunne lähteä ulos ja huomata, kuinka kevät saa kukat nupulleen ja puut puhkeamaan silmuille pitkän ja kylmän talven jälkeen.

Meillä Pohjolassa sää voi kuitenkin olla hyvin vaihteleva niin keväällä, kesällä kuin syksylläkin. Lämmin auringonpaiste muuttuu hetkessä kylmäksi viimaksi tai sadekuuroksi.

Ihanteellinen vaate eri sääolosuhteisiin

Me täällä Tieteen Kuvalehdessä pidämme paljon ulkoilusta olipa se sitten lennokin lennättämistä tai luonnon tutkimista. Päälle pitää pukea parhaat varusteet, jotta sää ei estä ulkoilua.

Tyylikkään kuitutakin avulla olet aina oikein pukeutunut pitkiä kävelylenkkejä ja muita ulkoilmaharrastuksia varten. Nyt saat takin Tieteen Kuvalehden mukana ERITTÄIN edulliseen hintaan.

Säädettävä ja miellyttävä päällä

Tämä kevyt välikausitakki on kulutusta kestävää ribstop-materiaalia ja siinä on kuitutäyte. Päällysmateriaali on tuulta ja vettä hylkivää, joten takki suojaa tuulelta ja pieniltä sadekuuroilta.

Takin helmassa ja hihansuissa on hyvän istuvuuden takaavat resorit. Lisäksi takissa on kaksi sivutaskua ja rintatasku sekä matala kaulus, joka lämmittää kaulaa ja niskaa.

Takin arvo on 88 euroa, mutta saat sen ja 2 numeroa Tieteen Kuvalehteä yhteensä hintaan 8,90 euroa.

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: