Lentävät autot nousevat ilmaan tänä vuonna

Autot eivät enää lennä pelkästään tieteistarinoissa. Ensimmäinen malli saattaa tulla markkinoille jo tänä vuonna.

maanantai 4. syyskuuta 2017

Lentävät autot eivät enää ole pelkästään kaukaisen tulevaisuuden haavekuvia. Muutama yritys on jo hyvää vauhtia valmistamassa lentäviä autoja, joiden on tarkoitus saapua kuluttajien käyttöön lähitulevaisuudessa.

>>Hanki oma lentävä autosi hieman pienemmässä mittakaavassa. Katso älykäs HYBRID Drone Car TÄÄLTÄ.<<

Aeromobil 3.0

Jos olet kärsimätöntä tyyppiä, sinun kannattaa seurata, milloin Aeromobil saapuu markkinoille. Aeromobil 3.0 on lentävä auto, joka tulee myyntiin vuoden 2017 aikana.

Varaudu kuitenkin siihen, että kortiltasi vaaditaan isoa luotto-ominaisuutta, jos haluat saada tämän auton hyppysiisi, koska sen arvioidaan maksavan satojatuhansia euroja. Vastineeksi saat lentävän auton, jonka huippunopeus on maantiellä 160 km/h ja ilmassa 200 km/h. 

The Transition ja TF-X

Jos pystyt odottamaan hieman pidempään, myös Terrafugie-yritys on valmistamassa lentävää autoa, joka on kohta tulossa markkinoille.

Auton nimi on The Transition, ja se muistuttaa sportsfly-pienkonetta. Sen lisäksi se pystyy Aeromobilin lailla kulkemaan tavallisen auton tapaan myös maantiellä. Tämän lentävän auton odotetaan tulevan markkinoille vuonna 2019, ja se on TF-X-mallin edeltäjä. TF-X on askelen kehittyneempi lentävä auto, jota The Transition -auton tiimi on kehittämässä.

Sekä Aeromobil 3.0 että The Transition vaativat ajokortin ja lentolupakirjan, joten hinnan ja odotusajan lisäksi myös virallisten paperien pitää olla kunnossa.

Tulevaisuus on jo täällä - pienemmässä mittakaavassa

Sinun ei tarvitse säästää satojatuhansia euroja, jotta sinulla olisi varaa lentävään autoon – jos olet valmis tinkimään auton kokoluokasta.

Juuri nyt saat nimittäin pienen lentävän auton Tieteen Kuvalehden mukana.

HYBRID Dronecar pystyy ajamaan maassa ja lentämään ilmassa ja tarjoaa hauskaa ajanvietettä.

Saat sen ja 2 numeroa Tieteen Kuvalehteä ja säästät 78 euroa.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: