Quiz battle logo FI

Tieku.fi:n uusi Quiz Battle -visapeli

Kokeile Tieteen Kuvalehden uutta hauskaa Quiz Battle -peliä. Lataa peli ilmaiseksi iPhoneen tai iPadiin ja haasta ystäväsi visailemaan kanssasi.

torstai 23. elokuuta 2012

Tieteen Kuvalehti on julkaissut uuden ilmaisen tietovisapelin. Quiz Battle -peliä voi pelata iPhonella tai iPadilla. Pelissä vaaditaan niin tietoa kuin taktikointikykyäkin. Peliä pelataan kaksintaisteluna joko ystävää tai satunnaista vastustajaa vastaan. Visapelin yli 6 000 kysymystä on jaettu kuuteen aihealueeseen:

• Maantiede • Historia • Urheilu ja vapaa-aika • Tiede ja luonto • Viihde • Taide ja kirjallisuus

Pelissä liikutaan pelilaudalla ja yritetään estää vastustajaa pääsemästä laudan keskellä olevaan tähtikenttään. Laudalla on bonuskenttiä, joista osassa voi vastata vain tietyn aihealueen kysymyksiin. Jos yhdistät kysymyksiä, saat bonuspisteitä. Voittaja on se, jolla on eniten pisteitä siinä vaiheessa, kun jompikumpi pelaajista pääsee tähtikenttään.

Quiz battle spil FI

Voit pelata ystäviäsi tai satunnaisia vastustajia vastaan. Käynnissä voi olla useita pelejä samaan aikaan. Voit myös hankkia pelin maksullisen version, jossa on monia erilaisia pelilautoja, jolloin tarvitaan myös erilaisia taktiikoita. Jos mielestäsi sait jollakin vastausvuorolla liian monta kysymystä aihealueesta, jossa et koe olevasi vahvoilla, voit vaihtaa kysymyksen. Kysymyksen vaihtaminen verottaa pistesaalistasi.

Jatka peliä tietokoneella

Peli on kehitetty yhteistyössä Planeton kanssa, ja siihen lisätään jatkuvasti uusia toimintoja. Jo nyt voit pelata Quiz Battle -peliä iPhonella ja iPadilla. Voit kirjautua peliin tieku.fi-sivuston tunnuksillasi. Myöhemmin syksyllä 2012 voit jatkaa pelaamista täällä sivustossa omalla tietokoneellasi (pc tai mac). Silloin voit vaikka pelata yhden erän tietokoneella ja jatkaa peliä iPhonella tai iPadilla.

Lataa peli tai lue lisää tieku.fi/Quizbattle

Lataa Tieteen Kuvalehden Quiz Battle täältä

Näin pääset pelaamaan

Lataa ilmainen sovellus iPhoneen tai iPadiin.

Lataa tästä

AppStore

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: