Quiz battle logo FI

Quiz Battle -peli on ladattu miljoona kertaa

Yleistietovisa Quiz Battlen suosio jatkuu: nyt peli on ladattu jo miljoona kertaa.

tiistai 8. tammikuuta 2013 teksti Anders Bruun

Tieteen Kuvalehden Quiz Battle -yleistietovisan suosio Pohjoismaissa jatkuu. Pelin Android-versio ilmestyi syyskuussa, ja nyt peli on ladattu älypuhelimeen tai tablettiin jo miljoona kertaa. Lisäksi Quiz Battle -peliä voi pelata myös tieku.fi-sivustossa.

  • Suosio ylitti kaikki odotukset, kertoo Quiz Battle -pelistä vastaava Bonnier Publicationsin kehitysjohtaja Søren Prien. Varsinkin joulun aikaan pelipalvelin oli kovilla, sillä esimerkiksi tapaninpäivänä 26.12. peli ladatttiin 30 000 kertaa.

Quiz Battle on erityisen suosittu Tanskassa, mutta Norjassakin on nyt intouduttu visailemaan, kertoo Prien, joka uskoo, että myös suomalaiset ja ruotsalaiset visailun ystävät ottavat pelin pian omakseen.

Tekniset häiriöt on voitettu

Kun pelaajamäärät kasvoivat räjähdysmäisesti, pelipalvelin joutui kovaan testiin. Ruuhka aiheutti alussa valitettavia teknisiä ongelmia. Nyt suurin osa niistä on voitettu, ja palvelimet on päivitetty ja alusta vakautettu.

Ajoittain saattaa kuitenkin esiintyä ongelmia, mutta teemme töitä sen puolesta, että kaikki pelaajat saavat visailla ilman teknisiä häiriöitä, Prien sanoo.

Tulevaisuudensuunnitelmia

Jotta nykyisille Quiz Battlen pelaajille olisi jatkossakin tarjolla riittävästi haasteita, pelitiimissä kehitetään parhaillaan uusia ideoita.

– Peliin on tulossa uusia kysymyksiä suosituimmilta aihealueilta, kuten maantiede, jalkapallo, elokuvat ja musiikki. Suunnitelmissa on myös monen pelaajan visailuottelu, jossa esimerkiksi 50 Quiz Battle -visailijaa pelaisi toisiaan vastaan, kaavailee Prien.

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: