Ohjeet kommentointiin Tieteen Kuvalehden somessa

Tieteen Kuvalehden somessa on sallittua keskustella
Toivotamme tervetulleeksi isot ja pienet keskustelut, mutta edellytämme niiltä asiallisuutta. Odotamme keskustelijoiden kunnioittavan muita ihmisiä ja myös omasta mielipiteestä poikkeavia mielipiteitä.

Henkilökohtaiset hyökkäykset, uhkailu, väärien tietojen levittäminen ja epäilyttävän materiaalin julkaiseminen ovat kiellettyjä ja tällaiset kommentit poistetaan tai salataan. Lisätietoja hyvästä kommentointietiketistä saat tutustumalla Facebookin yleisiin kommentointiohjeisiin.

Vääriä profiileja ei hyväksytä
Jotta keskustelu pysyisi mahdollisimman avoimena ja läpinäkyvänä, sinun tulee käyttää henkilökohtaista profiilia, josta käy ilmi suku- ja etunimesi. Jos epäilemme profiilia väärennetyksi, sen käyttö estetään sosiaalisissa medioissamme.

Pysy aiheessa
Kaikkien kommenttien tulee olla aiheesta ja asiallisia, jotta keskustelu ei ajaudu sivuraiteille. Kommentit, jotka eivät selvästi käsittele aihetta, poistetaan.

Roskaposti ja mainokset
Kommentit, jotka sisältävät roskapostia tai mainoksia, poistetaan.

Yhteydenotto
Ota yhteyttä osoitteeseen https://bonnierjulkaisut.fi/, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat esittää kritiikkiä Tieteen Kuvalehden sosiaalisten medioiden moderoinnista.