quiz battle ipad samsung

Lataa Quiz Battle -sovellus ja pelaa!

Quiz Battle: Nyt voit pelata Tieteen Kuvalehden Quiz Battle -peliä joko Android-laitteella, iPhonella, iPadilla tai tieku.fi-sivustossa.

perjantai 24. elokuuta 2012

Voit pelata Quiz Battle -peliä ystäviäsi tai satunnaisia vastustajia vastaan joko tieku.fi-sivustossa, Android-laitteella, iPhonella tai iPadilla. Pelisovelluksen lataaminen on ilmaista. Voit vaikka aloittaa pelin iPhonella ja jatkaa samaa peliä tietokoneella tieku.fi-sivustossa.

Tieteen Kuvalehden Quiz Battle -peli on helppo oppia, mutta siinä menestyminen voi olla vaikeaa. Pelissä vastataan pelilaudalta aukeaviin kysymyksiin ja yritetään samalla estää vastustajaa saamasta pisteitä ja pääsemästä laudalla olevaan tähtikenttään. Laudalla on myös bonuskenttiä, joista osa on rajoitettu vain tietyn aihealueen kysymyksille. Jos yhdistät kysymyksiä, saat lisää bonuspisteitä.

Voittaja on se, jolla on eniten pisteitä siinä vaiheessa, kun jompikumpi pelaajista pääsee tähtikenttään.

Voit siis pelata Quiz Battle -peliä joko tässä sivustossa omalla tietokoneellasi, Android-laitteella, iPhonella tai iPadilla. Voit vaikka pelata yhden erän tietokoneella ja jatkaa peliä puhelimella.

Näin pelataan

Lataa Quiz Battle iPhoneen tai iPadiin tästä

Lataa Quiz Battle Android-laitteeseen tästä.

Pelin ilmaisversiossa on 1 pelilauta, maksullisessa versiossa on 10 erilaista lautaa.

HUOM: Jos olet rekisteröitynyt tieku.fi-sivuston käyttäjäksi, voit kirjautua Quiz Battle -peliin tieku.fi-sivuston tunnuksillasi.

Quiz battle spil FI

Quiz Battle -peli:

• Pelaa ystävää tai satunnaista vastustajaa vastaan • Yli 7 000 kysymystä • 6 aihealuetta: maantiede, historia, urheilu ja vapaa-aika, tiede ja luonto, viihde sekä taide ja kirjallisuus • Voittajalta vaaditaan tietoa, kieroilutaitoja ja pelisilmää • Voit pelata samanaikaisesti useaa vastustajaa vastaan • Useita erilaisia pelilautoja, joissa vaaditaan erilaisia strategioita • Voit vaihtaa kysymyksen, jos koet, että kyseinen aihealue ei kuulu vahvuuksiisi

Tieteen Kuvalehti Quiz Battle on kehitetty yhteistyössä Planeton kanssa.

>Lue käyttöehdot

Lataa sovellus

Lataa sovellus Android-laitteeseen, iPhoneen tai iPadiin. Sovellus on ilmainen.

Lataa tästä

AppStore

Lataa Quiz Battle Android-laitteeseen tästä

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: