Käyttöoikeus tiedon maailmaan – ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi

Käytät odotteluun keskimäärin 20 tuntia viikossa, miksi et käyttäisi sitä hyödyllisesti? Tieteen Kuvalehden uusi digitaalinen universumi tarjoaa sinulle mahdollisuuden viisastua odotellessasi – puhelimella, tietokoneella tai sovelluksen avulla. Ja juuri nyt saat ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi.

Tieteen Kuvalehden digitilaus tarjoaa sinulle mahdollisuuden viisastua juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Sivustossa on eri aiheita käsitteleviä, runsaasti kuvitettuja pitkiä juttuja, joihin voit syventyä, kun haluat lukea rauhassa. Kun painat sovelluksessa PLAY, voit kuunnella ääneen luettuja tiedejuttuja vaikka työmatkallasi. Ja digitilaajana saat myös joka päivä tuoreet uutiset tieteen ja tutkimuksen maailmasta.

Tieteen Kuvalehden universumissa on myös ÄO-testi, visoja, videoita ja tähtitaivaan oppaita. Voit syventyä niihin juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii: älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Tieteen Kuvalehden universumi:

Käytä missä ja milloin vaan

Tieto ei ole rajattu paikkaan. Käytitpä sitten sivustoa tai sovellusta, sinulla on vapaa digikäyttöoikeus Tieteen Kuvalehden sisältöön jo ennen kuin lehti tulee lehtipisteisiin.

Päivityksiä ja uutisia joka päivä

Kurkista sisältöön joka päivä. Päivitämme sisältöä joka päivä: tuoreita tutkimustuloksia, yleistietovisoja, tähtitaivaan oppaita, selkeitä grafiikkoja, videoita ja paljon muuta.

Luemme artikkelit sinulle!

Sovelluksessa voit kuunnella juttuja ääneen luettuina. Viisastu siis automatkoilla, kauppareissuilla tai kävelyretkillä. Sinun pitää vain ladata Tieteen Kuvalehden appi omasta sovelluskaupastasi.

Ainutlaatuista ekstrasisältöä

Digiuniversumissa voit syventyä lehtiartikkelien lähdemateriaaliin. Sivustossa ja sovelluksessa julkaistaan Tieteen Kuvalehden jutut digimaailmaan muokattuna niin, että niissä on videoita, animaatioita ja interaktiivisia piirroksia.

Käyttöoikeus laajaan arkistoon

Tieteen Kuvalehden laajasta arkistosta voit etsiä tietoa sinua kiinnostavasta aiheesta, vaikkapa avaruustutkimuksesta, lääketieteestä, tekniikasta tai luonnosta.

Sukella suosikkiaiheisiisi

Kaipaatko paikkaa, jossa voisit sukeltaa tuntikausiksi suosikkiaiheesi pariin? Voit merkitä kiinnostavat artikkelit kirjanmerkillä ja palata niihin myöhemmin.

Mutta – entä jos olen jo tilaaja?

Jos olet jo Tieteen Kuvalehden tilaaja, mutta et ole luonut itsellesi käyttäjätunnusta Tieteen Kuvalehden digitaaliseen universumiin, voit tehdä sen tästä.

Sivustossa ja sovelluksessa käytetään samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa.