NB_u31_skaev

Mattoja ja musiikkia: Rantaelämän kestävät välineet

Lämmin kesäpäivä kutsuu lähtemään rannalle. Hiekka ja vesi voivat kuitenkin vahingoittaa viihdevälineitä – ellei rantakassista satu löytymään näitä vempaimia.

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015 teksti Babak Arvanaghi

Markkinoille tulvii jos jonkinlaista vempainta kesäistä rantaretkeä varten. Toimitus valitsi kolme suosikkia, jotka kestävät hiekanjyvät ja vesiroiskeet. Lue lisää tästä:

CGear sandfree -matto

Vesi ja hiekka eivät tunnu kivalta auringonpalvojan iholla. Hiekka kutittaa, eikä siitä meinaa päästä millään eroon. CGear sandfree -maton ansiosta uimarannalla ei enää tarvitse olla niin paljon tekemisissä hiekan kanssa.

Maton valmistuksessa on hyödynnetty helikopterien laskeutumisalustojen tekniikkaa. Kaksikerroksisen maton materiaali päästää hiekan ja lian ylimmän kerroksen läpi, mutta ei enää takaisin. Rantahiekan kosteus ei myöskään pääse häiritsemään auringonpalvontaa. Rantamatto on myös oivallinen teltan alustana. CGear valmistaa samasta materiaalista myös laukkuja.

Mighty Speaker -kaiutin

Musiikkilaitteiden ottaminen mukaan rannalle on aina riskipeliä. Kaiuttimeen voi päästä vettä tai hiekkaa, minkä jälkeen sillä ei enää tee mitään. Jos investoit Mighty Speaker -kaiuttimeen, voit unohtaa nämä huolet.

Pienessä langattomassa kaiuttimessa on bluetooth-yhteys. Se kestää vettä ja hiekkaa ja kaiken lisäksi se kelluu. Vaikka kaiutin on pieni, siitä lähtee varsin muhkea ääni. Sen taustapuolella on imukuppi, jolla sen voi kiinnittää vaikka kanoottiin.

Coolest-kylmälaukku

Coolest ei ole ihan mikä tahansa kylmälaukku, se on kylmälaukkujen kunkku. 18 voltin pariston voimalla se jaksaa pyörittää kannessa olevaa tehosekoitinta. Se lataa puhelimen, ja siinä on valo, jonka avulla löydät pimeässäkin lempijuomasi. Kylmälaukku myös avaa pullonkorkit. Lisäksi sillä kulkevat kaikki retkikamat kulkevat kätevästi mukana. Siinå on myös tilaa piknikastioille – ja luonnollisesti se pitää eväät ja juomat kylminä.

Kylmälaukun valmistaja haki tuotannon aloittamiseen pääomaa Kickstarter-joukkorahoituksella. Nyt ensimmäiset laukut on jo toimitettu tukijoille, ja toimitustahti vain kiihtyy.

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: