Uinti vempaimet

4 näppärää vempainta urheiluun

Näillä näppärillä vempaimilla voit kohentaa liikuntakokemustasi koripallossa, juoksussa, uinnissa tai patikointilenkillä.

torstai 1. syyskuuta 2016

1. Peliväline valmentaa

Valmennussovellus puhuu. Se antaa kiitosta, kun pallo uppoaa koriin. Kuva: WILSON

Nyt sinun ei tarvitse enää koskaan heitellä yksin. Sovelluksen avulla saat WILSON X -koripallon antamaan valmennusohjeita. Pallossa piilevä tekniikka panee merkille, upotatko pallon koriin vai heitätkö renkaaseen tai sen ohi. Valmentajan ääni kommentoi heittojasi. Koska pallo tallentaa heittojasi koskevat tiedot sovellukseen, voit seurata, oletko kehittynyt.

2. Paita mittaa syketaajuuden

Musta laatikko ja puhelin ovat langattomassa yhteydessä. Kuva: Ralph Lauren

Muotisuunnittelija Ralph Laurenin yritys markkinoi älyvaatetta aktiiviliikkujille. Nimen THE POLOTECH SHIRT saanut uusi urheilupaita sisältää hopeakuituja, jotka seuraavat sydämen sykettä, askelmääriä, aineenvaihdunnan tehoa ja hengityksen syvyyttä. Kylkeen rinnan alapuolelle sijoittuva musta laatikko lähettää Bluetooth-yhteydellä tiedot suoraan älypuhelimeen tai -kelloon. Paita ei saumattomana hankaa.

3. Pullo tarkkailee vesitankkausta

H2O-PAL-juomapullo pitää silmällä juomisvälien pituutta ja huolehtii siitä, että suoritus ei kärsi nestevajauksesta. Pohjan anturi välittää langattomasti tiedon älypuhelimeen jokaisesta huikasta, joka pullosta otetaan. H2O-Pal pystyy myös muistuttamaan sovelluksen kautta siitä, että edellisestä juomiskerrasta alkaa olla liian paljon aikaa. Niinpä pullo voi auttaa juomaan sopivasti.

4. Musiikkia korville uima-altaassa

KUAIssa yhdistyvät urheilukello, sykevyö ja kuulokkeet. Kuva: KUAI

Uimareilla näkee vielä melko harvoin kuulokkeita. Uusi tulokas vaihtoehtojen joukossa on KUAI-monitoimilaite, jossa yhdistyvät soitin, sykemittari, foot pod -juoksuanturi, urheilukello ja henkilökohtainen valmentaja. Kuain luvataan olevan vesitiivis kolmen metrin syvyyteen asti. Kokonaisuuteen kuuluu kahdeksan megatavun muisti. Kun siihen tallentaa musiikkia, raskasta puhelinta ei ole pakko kantaa mukana treenin aikana, olipa se sitten juoksua tai uintia. Kuain akku kestää seitsemän tuntia yhdellä latauksella.

Lue lisää: 4 näppärää vempainta kotiin

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: