Uudet äänikirjat - suosikkien etsiminen tuhansien kirjojen joukosta

© pexels.com

Äänikirjojen kuuntelu on helppoa ja hauskaa. Suosikit voi valita tuhansien eri kirjojen joukosta, niistä löytyy varmasti ihan jokaiselle sopivaa luettavaa. Äänikirjoja on saatavilla useille eri alustoille, ja kirjat tarjoavat mahdollisuuksia viihdyttäviin lukuelämyksiin. Äänikirjan kuuntelemisen voi aloittaa vaikka heti.

Alustasta riippumatta ensimmäinen askel on selata äänikirjoja ja perehtyä niihin. Teoksiin voi tutustua esimerkiksi arvostelujen avulla ennen ostopäätöstä. Lisäksi monet palvelut tarjoavat myös ilmaisia äänikirjoja, joita lukemalla voi tutustua myös itse äänikirjapalveluun ja sen valikoimaan. Netin paras äänikirjapalvelu osoitteessa äänikirjaja.fi auttaa valitsemaan juuri itselleen sopivan äänikirjapalvelun. Kun sopiva palvelu ja kirja on löytynyt, äänikirjaa voi kuunnella vaikka puhelimella, missä ja milloin vain.

Aina uutta kuunneltavaa - äänikirjojen valikoima on laaja

Äänikirjojen valikoima on todella laaja ja monipuolinen. Valikoimasta löytyy niin klassikkoja, uutuuksia, lastenkirjoja, dekkareita, draamaa ja paljon muuta. Äänikirjat ovat erinomainen tapa viihtyä ja oppia uutta. Niiden avulla voi nauttia kirjallisuudesta missä tahansa – autoa ajaessa, lenkillä, siivotessa tai mikä parasta, sohvalla rentoutuessa.

Äänikirjojen avulla voi myös tutustua uusiin kieliin ja parantaa kielitaitoa. Äänikirjojen valikoimaa on erittäin helppo selata verkossa. Suosikkikirjailijoita tai -aihepiirejä voi etsiä ja lukea arvosteluja ennen kirjan ostamista. Jos ei ole varma siitä, mitkä äänikirjat sopisivat itselle parhaiten, voi myös tutustua suosituimpien kirjojen listoihin ja saada inspiraatiota muiden lukijoiden suosikeista.

Parhaat äänikirja tarjoukset löytyvät helposti netistä

Äänikirjojen löytäminen netistä on helppoa. Etsimisen voi aloittaa suurimmista verkkokaupoista, kuten Amazonista ja iTunesista. Nämä tarjoavat laajan valikoiman äänikirjoja eri aihealueilta. Myös erilaisiin äänikirjapalveluihin kannattaa tutustua. Niiden valikoima voi olla pienempi, mutta hinnat ovat usein edullisempia. Esimerkiksi Audible ja Storytel ovat suosittuja palveluita, joista voi ostaa tai lainata äänikirjoja.

Jos haluaa säästää rahaa, kannattaa seurata erilaisia alennuskoodeja ja tarjouksia. Monet verkkokaupat ja äänikirjapalvelut tarjoavat alennuksia uusille asiakkaille ja erilaisia kampanjoita esimerkiksi juhlapäivien aikaan. Aina ei tarvitse ostaa äänikirjaa, myös kirjan lainaaminen omalle laitteelle on mahdollista.

Kannattaa myös tutustua erilaisiin arvostelusivustoihin, joilla voi lukea muiden kokemuksia eri äänikirjoista ja palveluista. Niiltä saattaa löytyä myös arvostelijoiden antamia alennuskoodeja tai muita etuja.

Äänikirjasovelluksella kuuntelet kirjoja vaikkapa puhelimella

Äänikirjasovellukset tarjoavat helppokäyttöisen ja kätevän tavan kuunnella kirjoja. Ne ovat saatavilla useimmille laitteille, mukaan lukien älypuhelimet, tabletit ja tietokoneet. Äänikirjasovelluksen avulla voi valita suosikkikirjansa ja aloittaa kuuntelun heti. Myös omaa lukemista voi seurata ja tallentaa jo luetut osiot.

Useimmat sovellukset tarjoavat myös mahdollisuuden muuttaa nopeutta, jolla teksti luetaan, sekä sisältävät erilaisia taustamusiikkivalintoja. Äänikirjasovellusten avulla voi myös ladata kirjoja offline-tilassa kuunneltaviksi ja kuunnella niitä sitten missä tahansa. Tietyissä sovelluksissa on myös mahdollista synkronoida tiedostot eri laitteiden välillä, minkä ansiosta on mahdollista vaihtaa laitetta ja jatkaa äänikirjan kuuntelua kohdasta johon viimeksi jäi.