Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Shutterstock
Teknologia - Lennokit

Näe vuoden 2017 villeimmät lennokit

Niistä tulee entistä nopeampia, lujempia, edullisempia ja taitavampia. Ne nostavat ihmisiä ja jättävät kilpa-autot taakseen. Ne lentävät uskomattomissa muodostelmissa, ja nyt ne osaavat myös sukeltaa.

1. Lennokin uusi aluevaltaus

Kuten kaikki muutkin lennokit se lentää, mutta äkkiä se laskeutuu veteen ja sukeltaa sukellusveneen tavoin hitaasti pinnan alle.

Naviator-dronea voidaan tulevaisuudessa käyttää lennokeille ennen mahdottomien paikkojen, kuten vetisten luolien, tutkimiseen.

2. Nopeampi kuin kilpa-auto

Se painaa vain 800 grammaa ja siinä on kaksi akkua, joilla juuri ja juuri saisi ruuvinvääntimen toimimaan. Silti se saavuttaa uskomattoman 289 kilometrin tuntinopeuden, eli se on maailman nopein drone.

Videon dronea hitaampi lennokki jätti viime vuonna Dubain kaduilla Mclarenin kilpa-auton taakseen. Pian mikään ei enää karkaa dronelta, joka lentää nopeasti ja pystyy seuraamaan kohdettaan tarkasti.

3. Lennokki nostaa myös ihmisen

Jo kauan ennen ensimmäisiä lentokoneita ihmiset ryhtyivät kaikenlaisiin uhkarohkeisiin temppuihin päästäkseen lentämään kuin lintu.

Nyt monet ovat onnistuneet rakentamaan oman dronevirityksen, joka on riittävän tehokas nostamaan ihmisen ilmaan ja lennättämään tätä ympäriinsä.

4. Tuhannen lennokin muodostelma

Lennokkien kyky lentää tarkasti mahdollistaa sen, että niitä voidaan lennättää parvissa. Kun Intel nosti 500 dronea ilmaan samanaikaisesti viime vuonna, ne näyttivät temppuja, joita ei ennen ole ilmassa nähty. Nyt kiinalaiset tekivät uuden ennätyksen ja saivat aikaan tuhannen dronen valoshow'n, joka jätti upeimmatkin ilotulitukset varjoonsa.

Lue myös:

Facebookin Aquila-lennokkien välillä tieto kulkee laservalona.
Lennokit

Jättimäiset lennokit tuovat laserin pilkahduksilla toimivan internetin

1 minuuttia
Drone X-47B
Lennokit

Lennokki nousee ilmaan

4 minuuttia
Lennokit

Drone ja sen supernäkö etsivät katastrofiuhreja

1 minuuttia

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota