Jabberocky

Neljä uskomatonta ufoteoriaa

Pyramidit ovat avaruusolentojen rakentamia. Ufot kidnappaavat ihmisiä, ja viljaympyrät ovat vieraiden olioiden taidetta. Esittelemme tässä neljä sitkeää teoriaa ufoista.

1. salaliittoteoria: USA:n ilmavoimilla on avaruusolentoja sotilastukikohdassaan

Area 51 portti
© X51

Vuonna 1947 ufo putosi maahan Roswellissa New Mexicossa. Yhdysvaltojen ilmavoimat kuljetti aluksen jäännökset salaiseen sotilastukikohtaan Nevadaan. Aluetta kutsutaan nimellä Area 51.

Siellä tutkijat ovat siitä alkaen tutkineet avaruusolentoja ja heidän tekniikkaansa.

Yksi tämän teorian keskeinen lähde on fyysikko Bob Lazar. 1980-luvun lopulla hän tuli julkisuuteen ja kertoi analysoineensa maahan pudonneita ufoja huippusalaisessa, maanalaisessa tukikohdassa S4. Hän väitti tutkineensa vuosikausia sitä, millä tavalla ufot lentävät.

2. salaliittoteoria: Viljaympyrät ovat ufojen taidetta

© Jabberocky

Siitä alkaen, kun viljaympyröitä ensimmäisen kerran havaittiin Euroopassa 1600-luvulla, oudot kuviot ovat poikineet mitä mielikuvituksellisimpia selityksiä.

Viljaympyröiden matemaattisesti monimutkaisia ja erittäin tarkkoja kuvioita on käytetty todisteina siitä, että ne eivät voi olla ihmisen tekemiä. Teoria on saanut tuulta purjeisiinsa, koska kaatuneet viljankorret ovat taittuneet, vaikka niiden pitäisi olla poikki.

3. salaliittoteoria: Avaruusoliot rakensivat pyramidit

© Nina Aldin Thune

Ihminen ei ole millään voinut rakentaa niin mahtavia rakennelmia kuin Egyptin pyramidit – eikä ainakaan yli 4 000 vuotta sitten.

Siksi salaliittoteoreetikot uskovat, että pyramidit ovat Maassa käyneiden avaruusolentojen aikaansaannoksia.

Minkä vuoksi avaruusolennot sitten olisivat rakentaneet pyramideja? Koska ne ovat itse asiassa valtavia valvontalaitteistoja, joilla avaruusolennot tarkkailevat meitä.

4. salaliittoteoria: Ufot kidnappaavat ihmisiä koe-eläimiksi

© Daniela Realpe/ Pixabay

Marraskuun 5. päivänä 1975 tuolloin 22-vuotias metsämies Travis Walton kidnapattiin ufoon Arizonan vuoristoalueella.

Hän oli kadoksissa viisi vuorokautta ja palasi sitten sekaisena ja pelästyneenä.

Walton muisti kaiken, mitä oli tapahtunut, ja kertoi, miten avaruusoliot olivat pitäneet häntä vankina ja tutkineet häntä. Travis Waltonille tehtiin useita valheenpaljastustestejä. Hän selvitti ne kaikki – ja hän seisoo edelleenkin sanojensa takana.

Tuhannet ihmiset – ehkä jopa lähes neljä miljoonaa ainoastaan Yhdysvalloissa – kertovat vastaavanlaisista ufojen suorittamista kidnappauksista. Jotkut jopa väittävät, että heillä on ollut seksisuhde avaruusolennon kanssa.