Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Koe auringonpimennys Chilessä

Tilaajana saat 200 euron alennuksen!

Bonnier Expeditions

Joulukuussa 2020 Chilessä koetaan täydellinen auringonpimennys – juuri silloin, kun eteläisen pallonpuoliskon kesä on parhaimmillaan.

Olemme laatineet Chilen kohokohtia esittelevän upean lukijamatkan, joka huipentuu mustaan aurinkoon.

Seuraamme auringonpimennystä 2 847 metriä merenpinnan yläpuolelle kohoavalla Villarrica-tulivuorella. Luvassa on ainutlaatuinen näkymä.

Kuu lipuu hitaasti Auringon eteen, ja tunnin kuluessa Aurinko on muuttunut mustaksi levyksi, jota reunustaa loistava rengas.

Täydellinen auringonpimennys! 128 sekunnin ajan ei ole päivää eikä yötä, kunnes Aurinko jälleen näyttäytyy ja valo palaa.

Auringonpimennys osuu Tyynenmeren ja Andien ylle. Tieteen Kuvalehden matkalla pääset kokemaan pimennyksen Chilessä kapealla vyöhykkeellä, jolla se on nähtävissä. Siellä voit keskittyä nauttimaan luonnon upeasta näytelmästä.

Kun Aurinko jälleen ilmestyy näkyviin pimennyksen jälkeen, kokemus piirtyy sieluun, jonne siitä jää elinikäinen muisto.

Chilen lukijamatkalaiset saavat kuitenkin joulukuussa 2020 kokea monta muutakin elämystä kuin vain kaksi minuuttia kestävän mustan auringon.

Ennen matkan huipennusta kierrämme Chilessä. Rentoudumme kauniissa kesäsäässä ja ihailemme luontoa.

Saamme myös nauttia loistavien kokkien taidonnäytteistä ja tutustua viinitiloihin siellä, missä tuotetaan Etelä-Amerikan parhaimpia viinejä.

Niile, jotka haluavat tutustua luontoon, tarjolla on vaellusretki Chilen kauneimmassa kansallispuistossa tai nousu katsomaan auringonpimennystä aktiivisen tulivuoren huipulle.

Ja jos haluat laskea koskia, siihenkin on mahdollisuus.

© Chile Travel

Auringonpimennysmatka Chileen on unohtumaton kokemus niin elämästä nauttijoille ja luontoihmisille kuin seikkailijoillekin.

Luvassa on luonnon uskomattomin näytelmä: täydellinen auringonpimennys.

Jos olet Tieteen Kuvalehden tilaaja, saat yhden hengen matkasta 200 euron alennuksen.

Lue myös:

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota