Koe auringonpimennys Chilessä

Tilaajana saat 200 euron alennuksen!

Tilaajana saat 200 euron alennuksen!

Bonnier Expeditions

Joulukuussa 2020 Chilessä koetaan täydellinen auringonpimennys – juuri silloin, kun eteläisen pallonpuoliskon kesä on parhaimmillaan.

Olemme laatineet Chilen kohokohtia esittelevän upean lukijamatkan, joka huipentuu mustaan aurinkoon.

Seuraamme auringonpimennystä 2 847 metriä merenpinnan yläpuolelle kohoavalla Villarrica-tulivuorella. Luvassa on ainutlaatuinen näkymä.

Kuu lipuu hitaasti Auringon eteen, ja tunnin kuluessa Aurinko on muuttunut mustaksi levyksi, jota reunustaa loistava rengas.

Täydellinen auringonpimennys! 128 sekunnin ajan ei ole päivää eikä yötä, kunnes Aurinko jälleen näyttäytyy ja valo palaa.

Auringonpimennys osuu Tyynenmeren ja Andien ylle. Tieteen Kuvalehden matkalla pääset kokemaan pimennyksen Chilessä kapealla vyöhykkeellä, jolla se on nähtävissä. Siellä voit keskittyä nauttimaan luonnon upeasta näytelmästä.

Kun Aurinko jälleen ilmestyy näkyviin pimennyksen jälkeen, kokemus piirtyy sieluun, jonne siitä jää elinikäinen muisto.

Chilen lukijamatkalaiset saavat kuitenkin joulukuussa 2020 kokea monta muutakin elämystä kuin vain kaksi minuuttia kestävän mustan auringon.

Ennen matkan huipennusta kierrämme Chilessä. Rentoudumme kauniissa kesäsäässä ja ihailemme luontoa.

Saamme myös nauttia loistavien kokkien taidonnäytteistä ja tutustua viinitiloihin siellä, missä tuotetaan Etelä-Amerikan parhaimpia viinejä.

Niile, jotka haluavat tutustua luontoon, tarjolla on vaellusretki Chilen kauneimmassa kansallispuistossa tai nousu katsomaan auringonpimennystä aktiivisen tulivuoren huipulle.

Ja jos haluat laskea koskia, siihenkin on mahdollisuus.

© Chile Travel

Auringonpimennysmatka Chileen on unohtumaton kokemus niin elämästä nauttijoille ja luontoihmisille kuin seikkailijoillekin.

Luvassa on luonnon uskomattomin näytelmä: täydellinen auringonpimennys.

Jos olet Tieteen Kuvalehden tilaaja, saat yhden hengen matkasta 200 euron alennuksen.