NB_u43 vinter

Pidä pakkaset loitolla nanoteknologian avulla

Tyylikäs takkimme pitää sinut kuivana ja lämpimänä ainutlaatuisen nanopinnoitteen ansiosta. Saat sen Tieteen Kuvalehden mukana.

perjantai 15. tammikuuta 2016 teksti Thomas Lykke Olesen

Pakkaspäivät ja kylmä pureva tuuli ovat taas täällä. Silloin tekee mieli pysytellä sisällä ja haaveilla kesästä ja ilman lämpenemisestä.

Säätä ei kuitenkaan tarvitse pelätä, kunhan varusteet ovat kunnossa. Tieteen Kuvalehdeltä saat oikeat varusteet talviulkoiluun, sillä tämä ainutlaatuinen kuoritakki sopii täydellisesti niin kylmiin kuin kosteisiinkin päiviin.

Kolmikerroksisen takin pinta on kudottua polyesteriä. Välissä on erittäin hengittävä TPU-kalvo ja sisimpänä ohut, miellyttävä ja perforoitu mikrofleece.

Tutustu takkiin tällä lyhyellä esittelyvideolla

Ainutlaatuinen pinta hylkii vettä ja likaa

Takissa on ainutlaatuinen Nano-tex®-pintakäsittely. Mullistava nanoteknologinen pintakäsittely tekee takista erittäin vettä- ja likaahylkivän muista ominaisuuksista tinkimättä.

Takin muut ominaisuudet

• Säädettävä huppu • Etuvetoketju suojattu painonappilistalla • Kiristysnauha helmassa takin leveyden säätöön • Tarrakiinnitteiset hihansuut • Vetoketjullinen rintatasku ja kaksi suurta, vetoketjullista sivutaskua • Kolme miesten kokoa: M, L ja XL

Nano-kuoritakin arvo on 99,00 euroa, mutta kun tilaat takin ja 2 numeroa Tieteen Kuvalehteä, sen hinta on VAIN 6,90 euroa + postituskulut.. Tilaa takki ja Tieteen Kuvalehti tästä

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: