Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Raaka-aineet

Öljypumppu auringonlaskussa

Energiaa menneisyydestä

Raaka-aineet ovat yläkäsite luonnontuotteille, joita voidaan käyttää polttoaineena tai jalostaa maataloudessa ja tuotannossa. Raaka-aineet voidaan jakaa neljään luokkaan: 1. Mineraaliraaka-aineet 2. Kasvikunnan raaka-aineet 3. Eläinkunnan raaka-aineet 4. Fossiiliset raaka-aineet Mineraaliraaka-aineet ovat syntyneet geologisissa prosesseissa. Eläin- ja kasvikunnasta peräisin olevat raaka-aineet uusiutuvat, kunhan hyödyntämisen ja tuotannon suhde on oikea. Öljy on tunnettu fossiilinen raaka-aine. Samaan ryhmään kuuluvat vain maakaasu ja hiili. Tutustu juttuihin maapallon raaka-aineista. Lue lisää tästä.

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota