Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Teema

TEEMA: Maa hikoilee, sulaa ja palaa

Kulunut vuosikymmen on ollut mittaushistorian lämpimin. Arktiksen jää sulaa kiihtyvällä nopeudella. Maastoa palaa Kaliforniassa ja Siperiassa. Ja Atlantilla riehuu trooppinen hirmumyrsky toisensa jälkeen. Myrskyjä on niin paljon, että meteorologeilta loppuvat jo kirjaimet niiden nimeämiseen. Jos tilanne jatkuu tällaisena, meillä ei ole YK:n ennusteiden mukaan minkäänlaisia mahdollisuuksia pitää lämpötilannousu Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti alle 1,5 asteessa. Luvassa on rankkasateita, kuivuutta, tulvia ja myrskyjä.

Uutiskirje

TILAA UUTISKIRJE

Me annamme ajattelemisen aihetta joka päivä – suoraan sähköpostiisi.

Einstein

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota