Kätevä kuorsauslaastari pelastaa yöunet

Uusi kuorsauslaastari tasoittaa kurkusta tulevat kuorsausäänet. Se luo makuuhuoneeseen rauhan ja takaa kaikille hyvät yöunet.

kuorsauslaastari

Olit sitten mies tai nainen, olet varmasti joskus herännyt siihen, että vieressäsi nukkuvan nielusta kuuluu kamalaa kuorsausta, joka vain jatkuu ja jatkuu.

Markkinoilla on lukuisia nenälaastareita ja -suihkeita, joiden pitäisi avata kuorsaajan ilmatiet, mutta tulokset eivät vielä ole olleet vakuuttavia.

Nyt Silent Partner -yritys on lähestynyt ongelmaa uudella tavalla.

Silent Partnerin mainosvideo.

Uni tulee hiljaisella alueella

Uusi tekninen laastari luo ikään kuin hiljaisen alueen kuorsaavan henkilön ympärille lähettämällä vastaääntä, jonka aallot kumoavat kuorsauksen ääniallot.

Samaa tekniikaa käytetään kuulokkeissa, joilla vaimennetaan melua.

Laastari rekisteröi kuorsaajan lähettämät ääniaallot ja lähettää sitten vastaääntä, joka tasoittaa kuorsausäänen.

Vastaääni luo noin 20 sentin päähän kuorsaajasta ulottuvan kuplan, josta kuorsausäänet eivät pääse ulos, mutta kuorsaaja kuulee kuitenkin esimerkiksi kumppaninsa puheen.

Uni ja kuorsaus

Kuorsaus on yleisempää miehillä kuin naisilla, sillä noin 50 prosenttia miehistä kuorsaa ja 10–20 prosenttia heistä kuorsaa joka ikinen yö.

Kuorsausääni syntyy nukkuessa, kun hengitysilma pyörii hengitysteiden ahtaissa kohdissa, varsinkin nenänielussa, jossa pehmeä suulaki värähtelee ilmavirran mukana.

Hyvä uni tulee 99 dollarilla

Silent Partner on käynnistänyt joukkorahoituskampanjan Indiegogossa. Heidän tavoitteenaan oli kerätä 40 000 dollaria. Tämän artikkelin julkaisuhetkellä kasassa oli jo 511 937 dollaria.

Laastari maksaa 99 dollaria. Vaikka sitä ei olekaan testattu tieteellisesti, sen suosio kertoo siitä, että makuuhuoneissa on todellisia meluhaittoja.