Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kaksi ihmisistä harrastaa seksiä

Testaa tietosi: Ajattelevatko miehet seksiä joka 7. sekunti?

INTIIMIVYÖHYKE: Onko afrikkalaisilla miehillä pitkä penis? Ajattelevatko miehet todella seksiä joka 7. sekunti? Ja onko naisilla g-piste? Testaa tietosi seksistä ja sukupuolielämästä. Saat selville, mikä on totta ja mikä tarua.

Shutterstock

Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan ihmiset harrastavat seksiä keskimäärin 54 kertaa vuodessa – siis hieman yli kerran viikossa.

Vaikka lakanat tutkimusten mukaan heiluvatkin säännöllisesti, seksiin ja sukupuolielämään liittyy edelleen paljon myyttejä, joiden todenperäisyyttä on vaikeaa selvittää.

Tee visa ja testaa omat tietosi seksistä. Voit muun muassa oppia lisää siitä, miten sormen pituus liittyy peniksen kokoon, ja miten miehen erektio kuvaa seksihaluja.

Lue myös:

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota