Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Seksuelle partnere

Nuoret naiset aktiivisia seksihommissa

Miehillä on elämänsä aikana yleensä enemmän seksikumppaneita kuin naisilla. Tämä voi osaksi johtua siitä, että aikaisemmin seksuaalisesti aktiivisia naisia ei katsottu hyvällä. Nykyisin nuoret naiset osaavat hankkia kokemuksia siinä missä miehetkin.

Suurimmalla osalla ihmisistä on luultua vähemmän seksikumppaneita. Puolella miehistä on ollut korkeintaan kuusi partneria, kun naiset ovat olleet keskimäärin vain neljän miehen kanssa.

Miehillä kaksinkertainen määrä kumppaneita

Loput miehet eivät kuitenkaan ole yhtä pidättyväisiä, sillä joka kolmas mies sekä joka viides nainen on ollut sukupuoliyhteydessä ainakin kymmenen eri kumppanin kanssa. Tilastollisesti tämä tarkoittaa sitä, että keskimääräinen seksikumppaneiden määrä on melko suuri: miehillä 14 ja naisilla 7. Tämä johtuu siitä, että uusiin suhteisiin helposti ryhtyvien määrä vaikuttaa voimakkaasti tilastoihin.

Nuoret naiset ovat vapaamielisimpiä

Naisista seksuaalisesti vaihtelunhaluisimpia ovat 25–34-vuotiaat, joista 30 prosenttia on ollut sukupuolisuhteessa vähintään kymmenen eri miehen kanssa. Miehillä vastaava ryhmä on 45–54-vuotiaat. Heistä 43 prosentilla on ollut vähintään kymmenen kumppania.

Tämä voi myös tarkoittaa, että naiset ovat alkaneet vasta viime aikoina vapautua seksuaalisesti ja hyväksyä seksin harrastamisen useiden kumppaneiden kanssa. Miehet sen sijaan ovat jo pitkään kokeneet voivansa harrastaa seksiä vapaammin ja vailla tiukkoja moraalisia kahleita.

Lue myös:

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota