Shutterstock

Miten nainen saa helpoiten orgasmin?

Tuottaako jokin seksiasento naiselle orgasmin muita asentoja paremmin?

Siinä missä miehet päättävät vaakamambon yleensä hekumalliseen huipennukseen, moni nainen kärsii vaikeudesta saada orgasmi.

Tästä syystä gynekologiaan erikoistuneen New H Medicalin tutkijat tutkivat New Yorkissa, mikä seksiasento stimuloi parhaiten naisen klitorista ja vilkastuttaa sen verenkiertoa.

Tutkimuksessa testattiin viittä perinteistä seksiasentoa. Yhdessä nainen oli päällä kasvot mieheen päin, toisessa nainen oli miehen sylissä kasvot tähän päin, ja kahdessa mies oli päällä – toisessa ilman tyynyä ja toisessa tyyny naisen lantion alla. Viidennessä asennossa mies työntyi naiseen takaapäin tämän ollessa nelinkontin.

Pariskunta uhrasi itsensä tieteelle

Tutkijoita avusti vapaaehtoinen pariskunta, joka kokeili kaikkia viittä asentoa. Ennen yhdyntää ja sen jälkeen naisen klitoris tutkittiin ultraäänellä verenvirtauksen mittaamiseksi.

Tutkimus paljasti, että tyyny naisen lantion alla auttoi parhaiten stimuloimaan klitorista ja vilkastuttamaan sen verenkiertoa.

Tutkimus käsitti kuitenkin vain yhden naisen, ja on mahdollista, että eri yksilöt kokevat eri asennot eri tavoin.

Lähetyssaarnaaja takaa orgasmin

Ultraääniskannaus paljastaa, mikä seksiasento saa klitorikseen ohjautumaan eniten verta ja edistää siten orgasmin saantia.

© Shutterstock/Cerē

1. Nelinkontin turhaa hommaa

Kun mies työntyy naiseen takaa, klitoris ei juuri stimuloidu. Skannausten mukaan klitoriksen tila ei muutu merkittävästi edes 10 minuuttia kestäneen yhdynnän aikana.

© Shutterstock/Cerē

2. Ratsastaminen kannattaa

Kun nainen on päällä, hänen klitoriksensa saa hyvän kontaktin miehen ihoon. Lisäksi eteenpäin suuntautuva lantion liike kasvattaa verenvirtausta ja edistää siten kiihottumista.

© Shutterstock/Cerē

3. Lähetyssaarnaaja voittaa

Lähetyssaarnaaja-asennossa klitoris on kontaktissa miehen ihoon ja miehen liike kasvattaa verenvirtausta. Tehoa voi vielä kasvattaa laittamalla naisen lantion alle tyynyn.