penisapp

Langattomasti viestivä penisrengas piristää seksielämää

Peniksen ympärille asetettu silikonirengas analysoi, mitä aktin aikana tapahtuu. Se rekisteröi niin työntöjen kuin kulutettujen kalorien määrän ja antaa vinkkejä seksielämän virkistämiseksi.

torstai 11. kesäkuuta 2015 teksti Morten Kjerside Poulsen

Peniksen juureen pujotettu rengas on bluetooth-tekniikan avulla langattomasti yhteydessä puhelimen sovellukseen. Lovely-anturin avulla selviää, miten kovaa, nopeasti ja missä asennoissa yhdyntä tapahtuu.

Kalorien kulutus ja g-voimat tarkkailussa

Lemmenleikkien jälkeen, kun pahin huohotus on tasaantunut, on aika tutkia puhelimelta, miten kaikki sujui. Poltettujen kalorien ja työntöjen määrän lisäksi puhelimen näytölle ilmestyy keskimääräinen nopeus ja g-voimien määrä. Lisäksi penisrengas antaa parille vinkkejä siitä, miten seksielämää voisi vielä piristää.

Katsaus maailman miesten peniksen pituuteen.

Yhdynnät voi laittaa paremmuusjärjestykseen

Sovellus valitsee 120 yhdyntäasennon joukosta ne, jotka sopivat parille parhaiten. Samalla se näyttää vinkkejä, miten tekniikkaa voisi vielä parantaa. Kaiken kukkuraksi sovellus tarjoaa mahdollisuuden laittaa tuoreimmat aktit paremmuusjärjestykseen antamalla niille yhdestä viiteen tähteä. Sovelluksen avulla kumppanille voi myös lähettää seksikutsun, jotta tämä tietää, mitä on tulossa.

Laajenna seksuaalista horisonttiasi

Kehittäjät haluavat ennen kaikkea parantaa seksiaktia, mutta sovelluksen toivotaan myös innostavan kumppaneita puhumaan enemmän seksistä ja kokeilemaan uusia asioita enemmän tai vähemmän kaavoihin kangistuneissa suhteissa.

Jos Lovely-penisrenkaan tilaa nyt, sen saa noin satasella, tosin toimitus on vasta vuoden kuluttua. Matti- ja maijamyöhäiset joutuvat pulittamaan vempaimesta enemmän.

Miten se nyt menikään? Onko naisen g-piste tarua vai totta? Lue lisää seksiin liittyvistä uskomuksista alla olevasta artikkelista:

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: