Homoseksuaalit banaanikärpäset
Ihminen - Seksi

Homoseksuaalit saavat superhedelmällisiä lapsia

Onko homoseksuaalisuus suvussasi yleistä? Saatat silloin itse olla järjettömän hedelmällinen tai seksuaalisesti puoleensavetävä. Tähän viittaavat banaanikärpäsillä ja ihmisillä tehdyt tutkimukset.

Pieni banaanikärpänen, jolla on isot punaiset silmät ja seksi aina mielessä, on auttanut kasvattamaan tietoa siitä, miksi homoseksuaalisuus periytyy sukupolvelta toiselle.

Homoseksuaalisuus peritään – ja se tekee jälkeläisistä hyvin hedelmällisiä

Skotlannissa St. Andrewsin yliopiston tutkijat ovat löytäneet mahdollisen vastauksen kysymykseen kokeessa, joka tehtiin yli 2?000 banaanikärpäsellä. Osa koiraspuolisista banaanikärpäsistä valitsee parittelukumppanikseen yksinomaan toisia koiraita, jotkin taas harrastavat seksiä kummankin sukupuolen kanssa, ja osa suosii vain naaraita.

Biseksuaaliset koiraat eli koiraskärpäset, joilla on homoseksuaalisia taipumuksia mutta jotka parittelivat myös naaraiden kanssa, saivat erityisen hedelmällisiä naaraspuolisia jälkeläisiä. Koe osoitti myös yllättäen, että homoseksuaalisuus periytyi isältä pojille.

Homoseksuaalisuus on paradoksi

Homoseksuaalisuus on niin sanottu darwinistinen paradoksi, sillä homoseksuaalit eivät juurikaan saa jälkeläisiä ja evoluutioteorian mukaan niiden pitäisi siksi hävitä.

Banaanikärpäskoe tukee teoriaa siitä, että homoseksuaalisuuden negatiivinen vaikutus jälkeläistuottoon korvautuu sillä, että homoseksuaalien heteroseksuaalit sukulaiset saavat keskimääräistä enemmän jälkeläisiä. Moni seikka viittaa siihen, että tämä pätee myös ihmisiin.

Homoseksuaalien naispuoliset sukulaiset ovat poikkeuksellisen viehättäviä

Ryhmä brittiläisiä ja sveitsiläisiä tutkijoita teki Lontoossa Kings Collegessa tutkimuksia osalla geeneistä, jotka saavat naisella aikaan taipumuksen homo- tai biseksuaalisuuteen.

Tutkijat havaitsivat yllätyksekseen, että samat geenit tekivät heteroseksuaalisista naisista erittäin ulospäinsuuntautuneita ja seksuaalisesti uteliaita ja aktiivisia, mikä saattaa johtaa siihen, että he saavat tavallista enemmän lapsia.

Tulokset tukevat teoriaa, jonka mukaan homoseksuaalisuuden vaikutus suvun jälkeläisten määrään korjaantuu muuta kautta.

Homojen naispuoliset sukulaiset saavat enemmän lapsia

Padovan yliopiston tutkimus tukee teoriaa.

Tutkimuksessa käytiin läpi 98 homoseksuaalista ja 100 heteroseksuaalista miestä sekä heidän sukulaisensa eli yhteensä 4 600 ihmistä.

Selvisi, että homoseksuaalien naispuolisilla sukulaisilla oli 1,3 kertaa niin paljon lapsia kuin muilla naisilla. Lisäksi naiset, joilla oli homosukulaisia, vetivät miehiä suuresti puoleensa.

Italialaistutkijat uskovat, että asiaan vaikuttaa äidiltä perityssä X-kromosomissa oleva vielä tuntematon mekanismi.

Homoseksuaalisuus ei ole vierasta monille eläinlajeillekaan

Bi- ja homoseksuaalisuus ei ole tavatonta eläimillä. Lue, miten eläinten seksuaalisuus voi ilmetä:

Lue myös:

Seksi

3 myyttiä hi-viruksesta

2 minuuttia
onania
Seksi

Vieras nainen lisää siemennesteen määrää

0 minuuttia
Seksi

Nenäsuihkeesta potkua seksiin

1 minuuttia
Suosituimmat

Kirjaudu sisään

Virhe: Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
NäytäPiilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!