Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Shutterstock
Ihminen - Ikääntyminen

Tiede on puhunut: Olet paras kaiken ikäisenä

Vanhuus on joillekuille pelottava kuva tulevaisuudesta, johon kuuluvat kipeät polvet ja haihtuvat nuoruuden muistot. Älä vaivu epätoivoon. Tutkimusten mukaan harmaat hiukset ja naururypyt tuovat tullessaan paljon iloittavaa.

Nuoruus on ylimainostettua. Ainakin, jos uskomme tieteellisiä tutkimuksia, joissa on analysoitu, minkä ikäisenä ihmiset ovat parhaimmillaan erilaisissa asioissa.

Lapsuus- ja nuoruusvuosiin liittyy luonnollisesti joitakin biologiaan liittyviä etuja, mutta iloa ja riemua riittää elämässä myös silloin, kun syntymäpäiväkakussa on jo monta kynttilää.

Business Insider on koonnut tutkimusten perusteella koko joukon elämän kohokohtia. Olemme valinneet niistä osan tähän videoon.

Lue myös:

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota