Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Teema

NÖRTTIALUE: Ikääntyminen

Yli 65-vuotiaiden osuus on nyt maailmassa ensimmäisen kerran suurempi kuin alle 5-vuotiaiden. Viimeksi kuluneen vuosikymmenen aikana eri sairauksien, kuten syöpien ja sepelvaltimotaudin, hoitomuodot ovat tehostuneet niin paljon, että ihmisten keskimääräinen elinikä on noussut. Mutta olemmeko me jo saavuttaneet ihmisen elimistön keston ylärajan? Ja miksi joidenkin ihmisten hiukset harmaantuvat? Ja voitko itse tehdä jotain pidentääksesi elinikääsi? Seuraa teemasivustossa tutkijoiden työtä, jonka tavoitteena on löytää ihmisen soluista nuoruuden lähde, ja lue vastauksia ikääntymistä koskeviin kysymyksiin.

Uutiskirje

TILAA UUTISKIRJE

Me annamme ajattelemisen aihetta joka päivä – suoraan sähköpostiisi.

Einstein

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota