Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

magnetic man
Ihminen - Elimistö

Voiko ihminen olla magneettinen?

Ihminen ei ole magneettinen, eikä mikään ihmisen elimistössä voi synnyttää niin voimakasta magneettikenttää, että keho voisi vetää esineitä puoleensa. Jotkut voivat saada esineitä riippumaan kehossaan, mutta selitys ei piile magnetismissa vaan ihon rasvaisuudessa. Samoin kuin paljas iho tarttuu kiinni nahkasohvaan, sileät esineet voivat liimautua ihoon. Katso video oudosta vetovoimasta

Ihminen ei ole magneettinen, eikä mikään ihmisen elimistössä voi synnyttää niin voimakasta magneettikenttää, että keho voisi vetää esineitä puoleensa. Jotkut voivat saada esineitä riippumaan kehossaan, mutta selitys ei piile magnetismissa vaan ihon rasvaisuudessa. Samoin kuin paljas iho tarttuu kiinni nahkasohvaan, sileät esineet voivat liimautua ihoon.

Katso video oudosta vetovoimasta

Lue myös:

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota