onnellisuustesti ultra happy

Olet ylenpalttisen onnellinen

Olet lähes liian onnellinen, ja sinun kannattaisi joskus huolestua jostakin.

perjantai 10. heinäkuuta 2015 teksti Gorm Palmgren

Olet huoleton ja suhtaudut tulevaisuuteen valoisasti

Olet useimmiten erittäin myönteinen ja uskot lähes aina, että ongelmiin löytyy ratkaisu – jos ylipäänsä ymmärrät ongelmia olevan olemassa.

Huolehdit hyvin vähän huomisesta ja iloitset sen sijaan siitä kaikesta hyvästä, mitä se varmasti tuo tullessaan.

Olet hyvin avoin ja utelias persoona, ja lannistumaton optimismisi tarttuu muihin, jotka nauttivat siitä, että kuuluvat huolettomuuden kuplaasi. Sinun on yleensä helppo hankkia uusia ystäviä, ja koska anteliaasti annat heille itsestäsi niin paljon, saat myös paljon takaisin.

Suruttomuudellasi on myös varjopuoli

Lähes totaalinen suruttomuutesi voi myös olla haitaksi. Ongelmia esiintyy aina, ja jos et huolettomuudessasi kiinnitä niihin huomiota, et saa välttämättä niitä ratkaistua.

Jos haluat muuttaa maailman paremmaksi paikaksi, sinun on kyettävä keskittymään ongelmiin ja ottamaan ne vakavasti, ja se on sinulle vaikeaa.

Yhdysvaltalaistutkijat osoittivat vuonna 2007, että ylenpalttisen onnelliset ihmiset ryhtyvät harvoin poliitikoiksi, koska he ovat tyytyväisiä asioiden tilaan. Heillä on myös huonompi palkka kuin vähemmän onnellisilla ihmisillä, jotka miettivät enemmän elantoaan. Lisäksi he ovat usein vähemmän koulutettuja, koska he uskovat tulevansa toimeen muutenkin.

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: