onnellisuustesti happy

Olet pääosin onnellinen

Sinulla on myönteinen mielenlaatu, ja olet suurimman osan aikaa henkisesti hyvässä tasapainossa.

perjantai 10. heinäkuuta 2015 teksti Gorm Palmgren

Suhtaudut ongelmiin järkevästi

Vaikka tiedät, että elämä voi olla kovaa ja että ajoittain ilmenee vastoinkäymisiä, kohtaat ne pystypäin ja säilytät vahvan uskosi siihen, että kaikki järjestyy aina jollain lailla.

Jos kyse on pikkujutuista, kohautat vain olkapäitäsi, ja vaikka kyseessä olisi esimerkiksi vakava sairaus, joka kohtaa sinua tai läheisiäsi, pystyt melko helposti asennoitumaan olosuhteisiin ja saamaan kaikesta irti sen, mikä on mahdollista.

Ongelmat ovat sinulle ensisijaisesti asioita, jotka on ratkaistava, ja vaikka et selviäisi niistä aivan yksin, et anna lyödä itseäsi maahan vaan säilytät harkitsevaisuutesi ja pystyt ponnistelemaan pitkäjänteisesti ongelman ratkaisemiseksi.

Olet tyytyväinen tilanteeseesi

Vaikka ehkä olet idealisti, tiedät hyvin, että kaikella on hintansa ja varjopuolensa, ja voit siksi tuntea itsesi hyvin tyytyväiseksi tilanteeseesi, vaikka se ei olisi aivan sellainen kuin haluaisit sen olevan.

Suhtaudut siksi useimmiten myös muihin ihmisiin myönteisesti ja kohtaat heidät avoimin mielin, minkä ansiosta voit tuntea itsesi hyväksytyksi osaksi laajaa yhteisöä.

Kun muilla menee hyvin, iloitset heidän puolestaan olematta kateellinen, sillä tiedät, että heidän onnensa ei vähennä sinun mahdollisuuksiasi onneen.

Hyvä tuulesi tekee elämästä helppoa

Osaat hyvin sekä elää nykyhetkessä että unelmoida tulevaisuudesta, koska menneisyys antaa kokemuspohjaa, josta voit oppia ja ponnistaa eteenpäin.

Hyvä tuulesi ja lannistumaton mielesi saavat asiat useimmiten luistamaan sekä yksityiselämässä että töissä, jossa sinulla on mahdollisuudet menestyä.

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: