Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Mars

Vuosi 2020 jää Marsin historiaan: Luotaimia lähti joukoittain

Viimeinen onnistunut laukaisu on nyt tapahtunut. Marsia kohti on matkalla samanaikaisesti peräti kolme lentävää alusta, yksi laskeutuja ja kaksi mönkijää. Kaasuja mittaamalla ja näytteitä poraamalla ne etsivät lopullisia todisteita 44 vuotta vanhaan arvoitukseen: onko Marsissa ollut elämää – ja onko sitä siellä yhä?

10 minuuttia

Suomen kesä

Aurinkovoidetta. Ukkoskuuroja. Ja valoisia kesäöitä. Kesä on lämmin hiekka jalkojen alla, loma ilman huolen häivää, ja aika antaa hiusten vain kasvaa. Kesällä voi myös tutustua kesän eläimiin tai erikoisiin sääilmiöihin sekä ennen kaikkea elämää luovaan tähteemme. Olemme koonneet tähän kesäisen teeman leppoisten lomapäivien ratoksi. Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Uutiskirje

TILAA UUTISKIRJE

Me annamme ajattelemisen aihetta joka päivä – suoraan sähköpostiisi.

Einstein

Kirjaudu sisään

Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä Piilota

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.
Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä Piilota