Quiz okt

Visa: Katso sijoituksesi

Nyt näet, millä sijalla olet Tieteen Kuvalehden visojen top-listalla.

torstai 27. syyskuuta 2012

Kuka on pärjännyt parhaiten tieku.fi-sivuston visoissa tällä viikolla? Ja mikä on sinun oma sijalukusi?

Nyt oman visatuloksen vertaaminen muiden käyttäjien tuloksiin on hauskaa ja helppoa. Joka kerta, kun vastaat jonkin tieku.fi-sivuston visan kysymykseen oikein, kokonaispistemääräsi kasvaa. Pisteet karttuvat, jos olet rekisteröitynyt käyttäjäksi ja kirjautunut sisään sivustoon, kun teet visan. Näet samalla, mikä on oma sijalukusi kaikkien visailijoiden tuloslistalla.

Listasta näet, mikä on sijoituksesi tänään, ja muutaman päivän kuluttua voit tarkastaa, oletko parantanut sijoitustati vai onko se heikentynyt. Näet myös, kuka on ollut viikon tai kuukauden paras visailija.

Lähetä haaste ystävälle

Nyt voi ladata profiiliisi oman kuvasi, josta toiset käyttäjät näkevät, kuka olet. Voit myös haastaa ystäväsi tiukkaan visakisaan lähettämällä hänelle haasteen. Uutta on se, että voit jakaa omat visatuloksesi helposti Facebookissa.

Jos et aiemmin ole vastannut tieku.fi-sivuston visoihin, rekisteröidy käyttäjäksi ja ryhdy visailemaan ja keräämään pisteitä. Käyttäjäksi rekisteröityminen on ilmaista. Pääset heti valitsemaan mieleisesi melkein sadan visan joukosta – ja joka viikko julkaisemme uusia visoja. Jos olet jo käyttäjä, kirjaudu sisään, niin näet heti sijalukusi top-listalla. Visat löytyvät osoitteesta tieku.fi/testit.

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: