ET newmag 16/2014

Uusi lehti: Opas avaruusolioiden kohtaamiseen

Tieteen Kuvalehdessä 16/2014 leikitään ajatusleikkiä: mitä tapahtuu, jos Maahan saapuu vieraita avaruudesta? Miltä ne näyttävät? Ymmärrämmekö me niitä? Avaruusolioiden lisäksi tutustumme kilpapurjehdukseen ja vesielämään sopeutuneisiin eläimiin.

torstai 9. lokakuuta 2014

Uusi Tieteen Kuvalehti on ilmestynyt!

Tieteen Kuvalehdestä 16/2014 voit lukea muun muassa seuraavat artikkelit:

  • Mitä jos...? Mitä jos avaruusolioilla on infrapunanäkö ja ne ymmärtävät vain matematiikan kieltä? Lue, miten kuvitteellinen kohtaaminen avaruusolentojen kanssa voisi sujua.

  • Maailman kovin purjehduskisa Erikoisvalmisteiset kilpaveneet kiitävät aalloilla ja kisaavat siitä, mikä venekunta ehtii ensimmäisenä kiertää maapallon. Tieteen Kuvalehti seuraa Volvo Ocean Race -purjehdusta.

  • Ohjelmoitu kuolemaan Brasiliassa päästetään joka viikko luontoon puoli miljoonaa muuntogeenistä hyttystä, joiden tehtävänä on hillitä denguekuumeen leviämistä. Muunnellun perimän ansiosta seuraava hyttyssukupolvi jää syntymättä. Tutustuimme hankkeeseen viidakossa.

  • Vesielämä muokkaa menestyjiä Purjekala voi uida 100 km/h, ja merikäärme voi olla sukelluksissa kaksi tuntia. Tutustumme eläimiin, jotka vastaavat erinomaisesti sopeutuneella elimistöllään syvyyksien haasteisiin.

Tieteen Kuvalehden tilaajana voit lukea uuden numeron digilehtenä.

Etkö vielä ole tilaaja? Katso, miten saat lehden:

  • Lehtipisteissä 8,95 euroa.

  • Tilaa lehti. Saat esimerkiksi 4 numeroa hintaan 13,00 euroa.

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: