app_demo_dk

Lataa sovellus ja lue ilmainen näytenumero!

Tieteen Kuvalehden sovelluksen avulla voit lukea lehteä älypuhelimella tai tabletilla missä ja milloin vain. Jos et vielä ole tilaaja, voit ladata sovelluksen ja lukea 64-sivuisen ILMAISEN näytenumeron.

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Lue Tieteen Kuvalehteä älypuhelimella tai tabletilla. Sovelluksen uudessa versiossa on tilaajille lisäetuja. Jos et vielä ole Tieteen Kuvalehden tilaaja, voit sovelluksen ladattuasi lukea ILMAISEKSI 64-sivuisen näytenumeron, johon on koottu mielenkiintoisia artikkeleja.

Lataa sovellus, pääset lukemaan lehteä

Kun lataat sovelluksen ja olet Tieteen Kuvalehden tilaaja, saat käyttöoikeuden myös 4 kertaa vuodessa ilmestyviin digitaalisiin teemanumeroihin. Tilaajana saat siis kaikkiaan 22 digitaalista Tieteen Kuvalehteä vuodessa.

Lue lisää ja lataa sovellus tästä

Niiden 18 lehden lisäksi, jotka kolahtavat postiluukkuun, tilaajat saavat käyttöoikeuden myös tilauksen voimassaoloaikana ilmestyviin digitaalisiin teemanumeroihin. Neljä lisälehteä ovat teemanumeroita, joihin on koottu artikkeleja joltakin tietyltä aihealueelta, kuten Aurinkokunta, aivot tai hirmuliskot.

Ilmainen 64-sivuinen näytenumero

Jos et vielä ole tilaaja tai olet aivan juuri tilannut lehden, sinun ei tarvitse odottaa seuraavan lehden ilmestymistä: pääset suoraan sukeltamaan Tieteen Kuvalehden maailmaan, sillä sovelluksen avulla voit lukea ilmaista 64-sivuista näytenumeroa.

Lisää tietoa sovelluksesta

Etkö vielä ole tilaaja? Katso tarjoukset tästä

Sitten ei muuta kuin hauskoja lukuhetkiä!

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: