Sebastian Relster

Tieteen Kuvalehti uudistuu

Uusi Tieteen Kuvalehti ilmestyy lokakuun 1. päivänä. Toimitus on tehnyt tieteestä himpun verran hauskempaa. Lue uuden päätoimittajan kirjoitus.

tiistai 4. syyskuuta 2012

Hyvä lukija

Haluatko ymmärtää paremmin ympäröivää maailmaa? Haluatko mukavaa luettavaa ja tiukkoja haasteita?

Haluatko syventyä tutkijoiden uusimpiin saavutuksiin? Ja haluatko myös lukea mielenkiintoisia juttuja?

Jos vastasit kyllä, uusi Tieteen Kuvalehti on juuri sinun lehtesi. Uutena päätoimittajana minulla on ilo esitellä lehti, joka tarjoaa ravintoa ja haasteita kummallekin aivopuoliskolle.

Jatkossa Tieteen Kuvalehden artikkeleissa voidaan vanhojen tuttujen teemojen lisäksi paneutua vaikka rikostutkintaan, lääketieteellisiin arvoituksiin tai käsittämättömiin selviytymistarinoihin – tutkimuksen näkökulmaa ja tieteellisiä selityksiä kuitenkaan unohtamatta.

Interaktiivinen Tieteen Kuvalehti

Uutta ovat myös jutut, joissa lukijan mieltä kutkutetaan huvittavilla, hämmästyttävillä tai muuten yllättävillä faktoilla. Lisäksi eri puolille lehteä ripotellaan visoja ja testejä.

Lisäksi Tieteen Kuvalehdellä on nyt myös interaktiivinen ulottuvuus. Jos sinulla on älypuhelin, voit lukea sillä juttuihin liitetyt kuviot, jolloin näytöllesi välittyy mielenkiintoista lisäaineistoa. Pääset muun muassa tutustumaan Kheopsin pyramidiin tai siihen, miten muhkeat dinosaurukset saavat maan vavahtelemaan.

Tilaajat saavat erikoisetuja. Siksi myös Tieteen Kuvalehden verkkosivut on uudistettu, ja osa sisällöstä on vain tilaajien käytössä. Bonuksiin kuuluvat esimerkiksi teemanumerot, joita tilaajat saavat ladata omalle koneelleen. Lisäksi tarjolla on visoja, koko perheen pelejä ja älykkyystesti.

Lyhyesti: panimme lehden pääosin uuteen uskoon hylkäämättä sen parhaita puolia ja teimme tieteestä himpun verran hauskempaa.

Miellyttäviä hetkiä uuden Tieteen Kuvalehden maailman parissa. Seuraa sivustoa, niin saat tietää lisää 1. lokakuuta ilmestyvästä lehdestä.

Sebastian Relster päätoimittaja Tieteen Kuvalehti

Tule mukaan

Tutustu uusien tilaajien erikoistarjoukseen. Tule mukaan Tieteen Kuvalehden uudistuneeseen maailmaan: tilaa lehti. Voit valita tarjouksen tilaajalahjoista mieleisesi. Lahjojen joukossa on muun muassa bluetooth-musiikkivastaanotin ja japanilaistyylinen veitsisetti.

Lue lisää uudesta Tieteen Kuvalehdestä ja tilaajalahjoista.

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: