Quiz Battle Game FI

Tieteen Kuvalehden Quiz Battlella on jo yli 140 000 pelaajaa

Laita yleistietosi koetukselle ja haasta ystäväsi Tieteen Kuvalehden Quiz Battle -peliin. Visapelistä julkaistaan pian myös Android-sovellus ja internetselaimella pelattava versio.

perjantai 14. syyskuuta 2012

Quiz Battlen suosio jatkuu. Kolme viikkoa julkaisun jälkeen jo 140 000 käyttäjää kuudessa eri maassa on ladannnut Tieteen Kuvalehden visapelin itselleen. Peli julkaistiin samanaikaisesti Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Alankomaissa ja Belgiassa.

Visa, jossa tarvitaan sekä yleistietoa että strategista pelisilmää, tuntuu kiinnostavan niin nuoria kuin vanhojakin käyttäjiä. Taktisesti paras pelaaja saa nimittäin jujutettua ärsyttävästi vastustajaansa Quiz Battlen pelilaudalla.

Quiz Battlessa on yli 6 000 kysymystä

Quiz Battlen pelin tekniikan on kehittänyt pieni ruotsalainen it-yritys Planeto. Tieteen Kuvalehden toimitus on puolestaan laatinut kysymykset. Pelissä on yli 6 000 kysymystä, jotka on jaettu kuuteen eri aihealueeseen: maantiede, historia, taide ja kirjallisuus, urheilu ja vapaa-aika, viihde sekä tiede ja luonto. Osa kysymyksistä on laadittu varta vasten kuhunkin maahan sopiviksi (suomalaiset kysymykset latautuvat automaattisesti, kun valitset kysymysten kieleksi suomen). Visaan lisätään lähiaikoina uusia kysymyksiä ja tarkoitus on, että kysymysvalikoima laajenee aika ajoin jatkossakin.

Peli on kaksintaistelu, jossa oikeasta vastauksesta saa pisteitä. Lisäpisteitä voi haalia, kun suunnittelee reitin niin, että matkalle osuu mahdollisimman paljon bonuskenttiä. Quiz Battle -visaa voi pelata joko oman ystävän tai satunnaisesti valitun vastustajan kanssa.

Quiz Battle -pelistä on tällä hetkellä tarjolla sovellus iPadille ja iPhonelle. Internetselaimella pelattava versio julkaistaan aivan pian, ja Android-laitteilla visaa pääsee pelaamaan marraskuun alussa.

Lue lisää pelistä tai lataa peli tästä

Lataa peli

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin. Sovellus on ilmainen.

Lataa tästä

AppStore

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: