tilaajan edut – ikonit

Tieteen Kuvalehden 4 digietua

Videosivusto, josta löydät parhaat tiedevideot, muhkea artikkeliarkisto ja digilehti. Ne kuuluvat Tieteen Kuvalehden tilauksen digipakettiin.

maanantai 1. syyskuuta 2014

Oletko Tieteen Kuvalehden tilaaja? Jos olet, niin meillä on hyviä uutisia. Jos et, pidä kiirettä. Lehtitilauksesi oikeuttaa sinut nimittäin neljään digitaaliseen etuun.

Muhkeasta artikkeliarkistosta voit etsiä juttuja niin kantasoluista kuin Aurinkokunnastakin. Videosivustossa taas voit katsella satoja videopätkiä vaikkapa tulivuorenpurkauksista ja villieläimistä.

Viikoittainen uutispalvelu puolestaan tarjoaa yllättäviä näkökulmia ajankohtaisiin aiheisiin. Ja uudistetun sovelluksen avulla voit lukea Tieteen Kuvalehtesi älypuhelimella tai tabletilla missä ja milloin haluat.

Tilaa nyt – saat kaikki edut

Nyt kannattaa tilata Tieteen Kuvalehti. Saat esimerkiksi 4 numeroa hintaan 13 euroa.

Katso kaikki Tieteen Kuvalehden tarjoukset tästä

[](http://video.tieku.fi/ "Video")
## [Video](http://video.tieku.fi/ "Video") Asiantuntijamme ovat valinneet ja kommentoineet maailman parhaita ja hauskimpia tiedeaiheisia videoita. [Tästä pääset videosivulle](http://video.tieku.fi "Gå til video-sitet")
[](http://arkisto.tieku.fi/ "Arkiv")
## [Arkisto](http://arkisto.tieku.fi/ "Arkiv") Sukella Tieteen Kuvalehden arkistoon, jossa on juttuja niin kantasoluista kuin aurinkokunnastakin. Sisältää yli 10 000 tiedeaiheista sivua. [Sukella arkiston aarteisiin](http://arkisto.tieku.fi "Gå til arkivet")
[](tieku.fi/tieteen-kuvalehdesta/uutispalvelu-antaa-tieteellisen-nakokulman-viikon-uutisaiheisiin "Nyhedsservice")
## [Uutispalvelu](tieku.fi/tieteen-kuvalehdesta/uutispalvelu-antaa-tieteellisen-nakokulman-viikon-uutisaiheisiin "Nyhedsservice") Saat Tieteen Kuvalehden toimituksen tuottaman uutiskirjeen sähköpostiisi joka lauantai. Tarjoamme tieteellisen näkökulman viikon uutisaiheisiin. [Tutustu uutispalveluun](http://tieku.fi/tieteen-kuvalehdesta/uutispalvelu-antaa-tieteellisen-nakokulman-viikon-uutisaiheisiin "Rekisteröidy tästä")
[](http://tieku.fi/lue-digilehti "E-Magasin")
## [Digilehti](http://tieku.fi/lue-digilehti "E-Magasin") Voit lukea Tieteen Kuvalehtesi milloin vain digilehtenä tabletin tai älypuhelimen sovelluksella – lisäksi saat neljä digitaalista teemalehteä vuodessa. **Lataa sovellus tästä – saat ilmaisen näytenumeron** [AppStore / iOS](http://tieku.fi/ios "AppStore") | [Google Play /Android](http://tieku.fi/android "Google Play")

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: