WYPE FI Sommer

Nauti kesälomasta lukemisen parissa

WYPE tarjoaa kaikki lempilehtesi käden ulottuville, jotta voit nauttia kesälomasta ilman huolta lukemisen loppumisesta.

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Kesä on nyt täällä. Useimmille kesä tarkoittaa lomaa, joka vietetään joko reissaten maailmalla tai kotioloissa ja mökillä rentoutumalla.

Missä tahansa lomaasi vietätkin, voit nyt lukea älykkäällä WYPE-sovelluksella runsasta ja mielenkiintoista lehtivalikoimaa puhelimella tai tabletilla.

Monta tuntia viihdykettä

Nautitpa kesästä sitten omalla takapihallasi, rannalla tai uima-altaalla etelän auringon alla, WYPE tarjoaa sinulle tuntitolkulla kiinnostavaa ja viihdyttävää luettavaa. Lue vaikka Tieteen Kuvalehteä, Kotimikro, Tieteen Kuvalehti Historiaa, KUNTO PLUS -lehteä tai National Geographicia. Voit lukea lehtiä tietokoneella, puhelimella ja tabletilla vain 3,99 euron hintaan kuukaudessa.

Kesälukemista koko perheelle

WYPE tarjoaa runsain mitoin luettavaa, joten se on täydellinen matkakumppani, jonka sisällön voi jakaa koko perheen kesken. WYPE-lukuoikeutta voi nimittäin käyttää 5 eri laitteella samaan aikaan.

Lataa WYPE-sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta nyt ja käytä sovellusta ensimmäisen kuukauden ajan täysin veloituksetta ja sitoumuksetta.

Lue lisää WYPEstä ja tutustu koko lehtivalikoimaan täällä

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: