Syövälle lähtöpassit kehosta

Elimistö kukistaa syövän itse

Tieteen Kuvalehden numerossa 2/16 perehdymme mullistavaan syöpähoitoon, joka tukee elimistöä ja auttaa sen kukistamaan leukemian ja suolistosyövän. Otamme myös selvää maapallon kurjistuvasta vesitilanteesta ja pyyhkäisemme Pluton jäisten vuorien ohi.

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Uusi Tieteen Kuvalehti on ilmestynyt!

Tieteen Kuvalehden numero 2/16 sisältää muun muassa seuraavat artikkelit:

  • Elimistö oppii hyökkäämään syövän kimppuun Immunoterapia vahvistaa elimistön immuunijärjestelmää niin, että se pystyy hankkiutumaan eroon muun muassa ihosyövästä ja leukemiasta. Nyt annamme syövälle lähtöpassit.

  • Puhdasta vettä jokaiselle Maailmassa 800 miljoonalla ihmisellä ei ole käytössään puhdasta juomavettä, ja määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Esittelemme ongelman kartoitustapoja ja vaihtoehtoisia ratkaisuja.

  • Pluto löi tutkijat ällikällä Kääpiöplaneetta onnistui yllättämään kaikki: sen kaasukehän paine lähentelee jo tyhjiötä, ja sen pinnasta kohoaa 6 000 metriä korkeita jäisiä vuoria. Vierailemme Pluton hyytävissä oloissa.

  • Mikromaailma huijaa silmää Merikurkut, lihansyöjäkasvit ja limasienet näyttävät hämmästyttävän erilaisilta, kun niitä tarkastellaan AIVAN läheltä. Otamme avuksi elektronimikroskoopin.

Tieteen Kuvalehden tilaajana voit lukea uuden numeron digilehtenä.

Etkö vielä ole tilaaja? Katso, miten saat lehden:

  • Lehtipisteissä 9,60 euroa.

  • Tilaa lehti. Saat esimerkiksi 4 numeroa hintaan 13,00 euroa.

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: