Miracast HMDI-stik

Suoratoista puhelimen sisältöä television näytölle langattomasti

Miracastilla suoratoistat ja peilaat tietokoneen, tabletin ja puhelimen sisällön television näytölle. Saat sen nyt Tieteen Kuvalehden mukana.

keskiviikko 15. kesäkuuta 2016 teksti Thomas Lykke Olesen

Onko sinullakin paljon kuvia, videoita, musiikkia ja elokuvia tietokoneella, tabletilla ja puhelimella? Nyt voit toistaa laitteiden sisältöä suoraan television näytölle täysin langattomasti.

Tarvitset vain uuden Miracast HDMI -tikun. Liitä Miracast-tikku television HDMI-liitäntään, niin voit peilata laitteesi näytön langattomasti.

Tikku sisältää myös suosittujen suoratoistopalvelujen, kuten Netflixin ja HBO:n sovellukset. Palvelut tarjoavat katseltavaksi valtavasti hyviä elokuvia ja sarjoja.

Helppo asentaa

Miracast on todella helppokäyttöinen. Liitä vain tikku, niin laitteet pystyvät keskustelemaan keskenään. Tietokoneesi käyttöjärjestelmän tulee olla Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 tai 10.

iPhonen tai iPadin tulee olla iPhone 4 tai iPad 2 tai uudempi, ja laitteessa tulee olla vähintään iOS 7 -käyttöjärjestelmä. Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, sen käyttöjärjestelmän on oltava vähintään Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Paljon loistavia käyttötapoja

Jos laitteesi täyttävät oikeat vaatimukset, liitä Miracast-tikku televisioon, niin voit alkaa kirjoittaa sähköposteja ja tekstiviestejä jättinäytöllä sekä katsella tietokoneellasi olevia kuvia ja videoita suoraan television näytöltä täysin langattomasti.

Lisäksi voit laajentaa tietokoneesi Windows-työpöydän ja käyttää televisiota toisena näyttönä.

Miracast-tikun arvo on 40 euroa, mutta saat nyt sen ja 2 numeroa Tieteen Kuvalehteä vain hintaan 6,90 euroa + postikulut.

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: