Pokémon topbillede

Kohta pelissä: 5 uutta toimintoa Pokémon Go -peliin

Suosittuun pelisovellukseen on pian tulossa lisää uusia toimintoja ja monia parannuksia.

perjantai 15. heinäkuuta 2016 teksti Nanna Vium

Olet varmaankin huomannut, miten uusi Pokémon-villitys leviää kaikkialla.

Nintendo lanseerasi pelisovelluksen vain viikko sitten, ja nyt jo miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa törmäilevät kaduilla älypuhelin kädessään ja etsivät virtuaalisia Pokémon-hahmoja.

Pokémon Go -sovelluksella on maailmanlaajuisesti jo nyt enemmmän käyttäjiä kuin suositulla Tinder-deittipalvelulla. Ja se saavuttaa jo Twitterinkin käyttäjämääriä.

Uudistuksia luvassa

Pokémon Go on sovellus, josta kaikki puhuvat. Ja näyttää siltä, että pian meno vain kiihtyy entisestään. Tech Insider -julkaisun mukaan sovellukseen on nimittäin tulossa enemmän toimintoja, jotka tekevät hypersuositusta pelistä entistä hauskemman lisätyn todellisuuden kokemuksen.

Tässä luettelo luvassa olevista uutuuksista.

1. Löydä pokémonit helpommin

Näytön oikean alakulman Nearby-toiminnolla ei vielä voi saada selville tarkkaan, missä se pokémon, jota etsit, lymyilee, vaan se kertoo vain, mitä otuksia on lähistöllä.

Viime vuonna julkaistun mainostrailerin mukaan kehitteillä on kehittyneempi navigointijärjestelmä. Siinä navigointiohje saattaa sijaita pelaajaa ympäröivässä virtuaalimaailmassa.

2. Vaihda pokémoneja kaverin kanssa

Ehkä olet jo saanut napattua monta samaa pokémon-hahmoa. Ylimääräisistä pääsee nytkin eroon, mutta olisi hauskempaa, jos hahmoja voisi vaihtaa kaverin kanssa. Mitä ihmettä kukaan tekee kahdella Psyduckilla?

Vaihtotoiminto on jo tulossa peliin. Nianticin kehitysryhmän johtaja John Hanke nimittäin kertoi Business Insiderille vaihtotoiminnon oleva ensijainen kehityskohde, koska se on ”pelin ydintoiminto”.

3. Lisää pokémoneja

Pokémon Go -sovelluksen mainosfilmissä, joka on tehty syyskuussa 2015, suuri joukko ihmisiä on kerääntynyt New Yorkin Times Square -aukiolle pyydystämään legendaarisiin pokémoneihin kuuluvaa Mewtwo-hahmoa.

Tech Insider arvelee, että jatkossa pelissä esiintyy legendaarisia pokémoneja erikoistehtävissä, joiden ratkaisemiseksi tarvitaan ryhmätyötä.

4. Pelaa joukkueena

Tech Insiderin mukaan pelissä voidaan pian muodostaa joukkueita, jotka voivat pelata muita joukkueita vastaan parhailla pokémoneillaan.

5. Osallistu kaupunkitapahtumiin

Samassa kaupungissa olevat pelaajat voivat tavata jossakin ennalta sovittuun aikaan ja suorittaa yhteistä tehtävää.

Tämäkin toiminto on Tech Insiderin mukaan tulossa Pokémon Go -peliin. Hyvin todennäköisesti joukkotapahtumiin saa osallistua vain, jos omistaa tietyntyyppisiä pokémoneja tai on päässyt pelissä hyvin korkealle tasolle.

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: