Jääkarhu poikasineen

Mattias Klum: Tähtäimessä Huippuvuoret

Hän on National Geographicin kuvaaja, hänen kuvansa ovat maailmankuuluja ja hänen paneutumisessa luonnonsuojeluun on ainutlaatuista. Lisäksi hän on meidän oppaamme lukijamatkalla Huippuvuorille. KLIKKAA kuvat suuremmiksi.

torstai 4. helmikuuta 2016 teksti Jakob Priess

Vain 23-vuotiaana Mattias Klumista tuli arvostetun National Geographic -lehden ensimmäinen ruotsalainen valokuvaaja. Siitä alkaen koko maailma on saanut nauttia hänen uskomattoman taidokkaista valokuvistaan.

Yllä olevassa galleriassa voit tutustua Klumin eri puolilta maailmaa ottamiin kuviin.

Ja nyt sinulla on myös mahdollisuus lähteä karismaattisen ruotsalaisen kanssa kuvausmatkalle Huippuvuorille, joka on Klumin ehdoton lempipaikka maailmassa.

Klum löytää rauhan luonnosta

Nyt 47-vuotias Mattias Klum on erikoistunut uhanalaisten lajien kuvaamiseen. Hän tutkii valokuvissaan myös ympäristönsuojelua, kulttuurien kohtaamisia ja ihmisen vaikutusta elämään maapallolla.

Klum on innokas luonnonsuojelija, ja hän toimii aktiivisesti etenkin maailman eläinten suojelun puolesta. Hän valjastaa vertaansa vailla olevat kykynsä kameran takana kerta toisensa jälkeen sen hyväksi ja herättää keskustelun maapallon todellisesta tilasta.

Huippuvuorilta Klum kertoo löytävänsä rauhaa, läheisyyttä, nöyryyttä ja vapauden tunteen. Hän tuntee olevansa kotonaan siellä, ja se välittyy selvästi myös hänen kuvistaan.

LÄHDE ELÄMÄSI SEIKKAILULLE HUIPPUVUORILLE

Oppaasi Huippuvuorilla

Klum oli päivänselvä valinta valokuvausoppaaksi Tieteen Kuvalehden ja National Geographicin Huippuvuorille suuntautuvalle lukijamatkalle.

Huippuvuoret, jonka paikoin lumipeitteisissä maisemissa jääkarhuja on enemmän kuin ihmisiä, jossa keskiyön aurinko paistaa ja jossa arktiset alueet kohtaavat Euroopan, tarjoavat matkalaisille upeita elämyksiä.

Koska matkan osallistujamäärä on rajattu, matkalaisilla on hyvät mahdollisuudet kokea villi luonto, saada uskomattomia luontokuvia ja kuunnella palkitun National Geographic -kuvaajan ohjeita.

Lähde ainutlaatuiselle kuvausmatkalle Mattias Klumin seurassa

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: