Silote Top

Silikonipakkeli silottaa rypyt

Yhdysvaltalaisen Massachusettsin teknisen korkeakoulun tutkijat ovat kehittäneet hyytelömäisen silotteen, jolla silmänympärysten rypyt ja silmäpussit saadaan häivytettyä.

perjantai 23. syyskuuta 2016

Tutkimushankkeessa, johon osallistui tutkijoita muun muassa yhdysvaltalaisesta Massachusettsin teknisestä korkeakoulusta (MIT), on kehitetty keino häivyttää silmänympärysten ryppyjä ja silmäpusseja.

Se perustuu silotteeseen. Uudessa ryppyvoiteessa on kysymys silikonipohjaisesta massasta, jossa pitkät molekyyliketjut risteilevät.

Rakenne tekee massasta niin joustavaa ja venyvää, että aine alkaa osoittaa ratkeamisen merkkejä vasta sitten, kun se on on vedetty yli kaksi kertaa alkuperäistä pituutta pitemmäksi.

Selkeä vaikutus

Heti kun kiristys loppuu, massa palaa entiselleen. Hyytelömäisyydestään huolimatta silote levittyy hyvin. Käsiteltävä alue voidellaan kahdesti, ja vaikutus kestää vuorokauden.

Kuivuttuaan silote esimerkiksi pienentää silmäpussit lähes puoleen.

ENNEN: Silmäpussit ja rypyt erottuvat selvästi. Kun silotetta on levitetty kaksi kertaa silmänympärysiholle, sen annetaan kuivua. Aineen vaikutuksesta iho tasoittuu.

JÄLKEEN: Silotetta ei huomaa. Noin 24 tuntia kestävän vaikutuksen aikana silmänympärysiho kiristyy, ja esimerkiksi silmäpussit pienenevät noin 40 prosenttia.

Lue lisää: Keinonahka kasvatti karvoja

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: