UFO drawing

Visa: 6 uskomusta ufoista

Onko Jimmy Carter nähnyt ufon? Ovatko ufot aina vierailta planeetoilta saapuvia aluksia? Testaa tietosi ufoista ja niihin liittyvistä uskomuksista. Haasta ystäväsi mukaan kisaan!

keskiviikko 23. toukokuuta 2012 teksti Lars Thomas
Tuhannet ihmiset aina kadunlakaisijoista professoreihin ovat väittäneet nähneensä ufon. Kerrotaan, että ufon on nähnyt jopa Yhdysvaltojen entinen presidentti Jimmy Carter. Onko se totta?
Sitkeimpiin uskomuksiin kuuluu tarina musta-asuisista miehistä, "Men in Black", joista on myös tehty elokuva. He käyvät ufoja nähneiden ihmisten luona ja pakottavat nämä vaikenemaan. Väittävätkö jotkut todella näiden miesten vierailleen heidän luonaan?
Ufoja ovat tutkineet niin sotilashenkilöt ja tutkijat kuin asian harrastajatkin vuodesta 1947. Ovatko ufot aina vierailta planeetoilta saapuvia avaruusaluksia?
Ufojen olemassaolosta on kiistelty vuosikymmeniä. Epäilijät perustelevat kantaansa muun muassa sillä, että lentäjät, jotka tuntevat hyvin ilmakehän ilmiöt, eivät koskaan näe niitä. Mutta onko aivan totta, että lentäjät eivät ole milloinkaan nähneet ufoja?
Area 51 -tukikohdassa Nevadassa USA:ssa sanotaan olevan useita Maahan syöksyneitä vieraiden planeettojen aluksia. Onko totta, ettei USA:n hallitus vuoteen 2003 asti halunnut virallisesti myöntää Area 51 -tukikohdan olemassaoloa?
Lehtikirjoitusten mukaan vieras avaruusalus syöksyi alas Roswellissa New Mexicossa 1947. Nykyään viranomaiset ja ufotutkijat uskovat, että kyseessä oli salainen Mogul-pallo, joka tarkkaili Neuvostoliiton ydinräjäytysten ääniä. Pitääkö tämä paikkansa?

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: