Aga Toad

Olet agakonna

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Tanakka suursyömäri, jolla on paljon seksikumppaneita ja joka saa paljon jälkeläisiä mutta joka ei ole kovin hyvä huolehtimaan niistä. Jos seuranhakuilmoituksessa mainostaisi itseään näin, saattaisi jäädä ilman vastauksia, mutta sellaista agakonnan elämä on.

Kaikesta huolimatta agakonnassa on oma viehätyksensä ja sillä on myönteisiäkin ominaisuuksia. Se ei ole nirso elinympäristön suhteen eivätkä sen elämää häiritse myrskyisät olosuhteet eivätkä muiden eläinten touhut.

Agakonna on tietysti myös myrkyllinen, joten sen ei tarvitse olla peloissaan tai huolehtia mistään. Karkeasti sanottuna agakonna syö kaiken itseään pienemmän ja itseään isommista ei ei piittaa.

Agakonna on rauhallinen ja rento, ja se on iltavirkku ja aktiivisin vuorokauden pimeimpinä tunteina. Tyypillinen agakonna elää koko elämänsä melko pienellä ja turvallisella alueella, mutta ihmisten ansiosta se on levinnyt alkuperäisiltä elinalueiltaan Etelä- ja Keski-Amerikasta muun muassa Australiaan, jossa se viihtyy loistavasti. Ikävä kyllä Australian muut asukkaat eivät pidä tulokkaasta kovinkaan paljon.

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: