nb_u50 Lingerie

Alusvaatteet ja seksi yhdistyvät miehen mielessä

Pitsit, sukkanauhat ja sukkanauhaliivit herättävät miehessä sisäisen rotan, jos uutta tutkimusta on uskominen. Rottakokeissa on selvitetty, miten seksi ja vaatteet muodostavat kokonaisuuden.

keskiviikko 10. joulukuuta 2014 teksti Carsten Nymann

Mikä miehiä kiinnostaa naisten alusvaatteissa?

Kanadassa Montrealissa Concordian yliopistossa tehty tutkimus viittaa siihen suuntaan, että miehet oppivat yhdistämään seksin tiettyihin vaatekappaleisiin, kuten ylellisiin alusvaatteisiin.

Eläinten seksi luupin alla

Tutkimuksen tulos vaikuttaa itsestäänselvältä, eivätkä tutkijat kurkistelleetkaan kenenkään makuuhuoneisiin vaan heidän tarkoituksenaan oli valottaa eläinten seksuaalista käyttäytymistä.

Tutkimuksen tekijä, psykologi Gonzalo R. Quintana Zunino uskoo silti, että tulokset auttavat ymmärtämään myös ihmisen seksuaaliviettiä.

Rotille takki oli yhtä kuin seksi

Tutkimuksessa annettiin seksiasioissa vielä kokemattomien koirasrottien paritella eräänlaiseen takkiin pukeutuneiden naarasrottien kanssa.

Myöhemmin koiraat valitsivat parittelukumppanikseen aina naaraan, jolla oli takki. Jopa kokemattomat koiraat, joilla ei ollut kokemusta seksistä puettujen naaraiden kanssa, suosivat niitä.

Hepeneet naksauttavat aivot suoraan asiaan

Kun rottien aivoja analysoitiin parittelun jälkeen, havaittiin, että aivojen mielihyväkeskus toimi aktiivisemmin niillä koirailla, jotka parittelivat pukeutuneiden naaraiden kanssa kuin niillä koirailla, jotka olivat joutuneet tyytymään seksiin alastomien naaraiden kanssa.

Etenkin tämä saattaa Zuninon ja hänen tutkijatovereidensa mielestä päteä myös ihmisiin. Miehet oppivat kokemuksen tai kulttuurin kautta, että hienot alusvaatteet merkitsevät seksiä ja suurempaa nautintoa.

Vietit vievät naista

Eläimelliset vietit saavat naiset valtaansa erityisesti ovulaation aikana. Silloin monet naiset tuntevat vetoa luolamiesmäisesti käyttäytyviin uroksiin. Lue lisää tästä:

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: