Ilmainen ÄO-testi

Kun teet ilmaisen ÄO-testin, saat selville älykkyytesi

Kuinka älykäs olet? Asia selviää, kun teet Tieteen Kuvalehden laajan ilmaisen ÄO-testin. Mittaa ÄO:si ja hanki yksityiskohtainen raportti tuloksista, niin näet, minne sijoitut älykkyysasteikolla.

maanantai 27. helmikuuta 2017

Aloita ilmainen ÄO-testi tästä:

Napsauta yllä olevaa painiketta ja aloita ilmainen ÄO-testi.

Tieteen Kuvalehden suomenkielinen ÄO-testi mittaa kielellisiä taitoja, muistia sekä loogista ja visuaalista ajattelua.

Ilmaisen ÄO-testin jälkeen saat kattavan raportin tuloksestasi. Raportista näet testissä saavuttamasi kokonaispisteet eli ÄO:si. Saat myös arvion taidoistasi testin eri osa-alueilla, jotta näet, missä osiossa olet pärjännyt parhaiten.

ÄO-testi on ilmainen, mutta se on tarkoitettu vain tieku.fi-sivuston rekisteröityneille käyttäjille. Kun napsautat Tee testi -painiketta, sinulle tarjotaan mahdollisuutta rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen on ilmaista. Jos olet jo tieku.fi-sivuston käyttäjä, sinun pitää vain kirjautua sisään.

Näin teet Tieteen Kuvalehden ilmaisen ÄO-testin

Ilmainen ÄO-testi
  • Viisiosainen ÄO-testi. Tieteen Kuvalehden ÄO-testi koostuu viidestä osiosta. Joka osion alussa on ohjeet ja esimerkkitehtävä.

  • Tehtävät. Ilmainen ÄO-testimme näyttää tehtävän kerrallaan. Kun olet ratkaissut tehtävän, napsauta Seuraava-painiketta.

  • Ilmainen käyttäjäprofiili. Sinun on kirjauduttava testiin tieku.fi-sivuston käyttäjänä, jotta voit tehdä ÄO-testin. Siksi sinua pyydetään testin aikana kirjautumaan tai luomaan uusi käyttäjä.

  • Tallenna ja jatka testiä myöhemmin. ÄO-testi kestää noin 30-45 minuuttia. Voit tallentaa osatuloksen ja jatkaa testiä myöhemmin.

Ilmainen ÄO-testi
  • Tee ÄO-testi ilman apua. ÄO-testin tehtävät on ratkaistava ilman paperia, kynää, hakuteoksia tai muita apuvälineitä. Varmistaudu siitä, että voit tehdä testin ilman häiriötekijöitä!
  • Osassa ÄO-testin osioista on aikarajoitus. Ota huomioon, että osasta ÄO-testistä on selviydyttävä tietyssä ajassa. Kunkin ÄO-testin osion alussa kerrotaan selvästi, onko siinä aikarajoitus vai ei.
Ilmainen ÄO-testi
  • Kun olet tehnyt ÄO-testin kokonaan, saat raportin, jossa kerrotaan kokonaistulos ja eritellään, miten selvisit ÄO-testin eri osa-alueilla. Lähetämme sinulle linkin raporttiin.
  • Aloita ilmainen ÄO-testi NYT napsauttamalla alla olevaa painiketta.

Onnea ÄO-testiin!

Ilmainen ÄO-testi

Perusteellinen raportti ilmaisesta ÄO-testistä

Kun olet tehnyt ilmaisen ÄO-testin, saat raportin, joka kertoo ÄO:stasi.

ÄO-raporttisi kertoo kokonais-ÄO:si ja tuloksesi ÄO-testin viidellä osa-alueella: visuaalinen älykkyys, kielellinen älykkyys, muisti, looginen ajattelu ja matemaattinen älykkyys.

Raportissa pääset vertaamaan ÄO:tasi keskimääräiseen ÄO:hon.

Jaa ÄO-raporttisi ystävillesi Facebookissa tai pidä tulos omana tietonasi – sinä päätät sen itse.

Vinkkejä

OLETKO jo tehnyt ÄO-testin?

Siinä tapauksessa olemme lähettäneet sinulle sähköpostin, jonka linkistä pääset raporttiisi. Napsauta linkkiä, niin pääset tuloksiin.

Haluatko tehdä testin uudelleen?

Se onnistuu, kun napsautat Aloita testi -painiketta ja teet testin alusta. Ota kuitenkin huomioon, että ÄO-tulos ei vastaa todellisuutta, jos tunnet tehtävät ja testin sisällön.

Tietoja Tieteen Kuvalehden ÄO-testistä

Ilmainen ÄO-testi

Tieteen Kuvalehden ÄO-testi on perinteinen älykkyystesti, joka mittaa kuviopäättelykykyä, kielellisiä kykyjä, muistia ja loogista päättelykykyä.

Se perustuu yhdysvaltalaiseen online-testiin, jonka tuloksien on todettu poikkeavan vain 4 prosenttia niin kutsutun WAIS-III-testin (Wechsler Adult Intelligence Scale III) tuloksista. WAIS-III-testiä pidetään yleispätevänä ja sen uusinta versiota käytetään eri puolilla maailmaa.

Tieteen Kuvalehden ÄO-testiä ei saa rinnastaa alkuperäiseen WAIS-III-testiin, joka suoritetaan aina valvotuissa oloissa. Alkuperäistä WAIS-III-testiä ei siis voi suorittaa internetissä.

Huomaa, että Tieteen Kuvalehden ÄO-testi ei välttämättä anna aivan totuudenmukaista tulosta, mutta jos suoritat testin ohjeiden mukaisesti ja tarkasti, se antaa luotettavan arvion oman ÄO:si tasosta.

Aloita ilmainen ÄO-testi tästä:

Hyvä tarjous Tieteen Kuvalehdestä

3 nroa Tieteen Kuvalehteä 9,90. Napsauta tästä.

Lue tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

TILAA TIETEEN KUVALEHDEN UUTISKIRJE

Voit ladata ilmaisen erikoisnumeron, Uskomattomat aivot, heti, kun olet tilannut uutiskirjeen.

Etkö löytänyt, mitä etsit? Tee haku tästä: